Bili smo cepljeni (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Rubin. -> Bili smo cepljeni (16.2.2007 20:05:41)

V sredo je moja sončica bila cepljena. Moram jo izredno pohvaliti, saj je cepljenje prestala brez joka in je prava korenjakinja. Dosedanja cepljenja so bila tudi neproblematična in brez posledic oz. reakcij.
Sedaj pa k težavi. Včeraj se ji je na mestu vboda pojavila oteklina in rdečina v premeru okoli deset cm, imela je tudi vročino 38 st. Kljub obkladkom, je oteklina še vedno ista.
Klicali smo tudi pediatra in je rekel, da to cepljenje pri letu in pol starosti, je kar hudo in da je v bistvu to normalen pojav.
Zanima me kako so vaši malčki prestali to cepljenje in ali ji lahko še kako pomagam, opažam namreč, da jo oteklina srbi.

total -> RE: Bili smo cepljeni (16.2.2007 21:14:10)

Nismo meli nikoli težav po ceplenju,tako da težko rečem,takoj sm mu dala opladke kamilic in alkohola skup in vse je bil vredu.

spacey -> RE: Bili smo cepljeni (16.2.2007 21:20:34)

Mi smo tudi bili včeraj cepljeni, pa mu je šele danes nogica otekla in okoli pikice je dobil rdeče flekce (cca. 5-6 jih je) premera 1cm. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vročine ni, je pa malček bolj siten...

Upam, da bo hitro minilo tako pri vas, kot pri nas. 

Naja31 -> RE: Bili smo cepljeni (16.2.2007 22:06:39)

Sicer je res minilo će nekaj časa, ampak se dobro spomnim, da je imel oteklino po tem cepljenju pri enem letu in pol sigurno še 14 dni. Kakšnih drugih reakcij ni bilo.

sky -> RE: Bili smo cepljeni (17.2.2007 7:19:27)

Zdravo!

Naša je bila cepljena v ponedeljek (19 mesecev) in sva sli v torek zvecer k pediatrinji, saj je dobila rdečino in oteklino 4x7 cm. Dobila je kapljice Fenistil (3x8 na dan) in je danes ze dobro. kaljice so proti alergiji. Zaradi reakcij po prejsnjem ceplenju pa sem ji prva dva dni dala parkrat sirup Calpol, da ne bi dobila vrocine.

LP, saša

Stran: [1]