|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medenična vstava
16.2.2007 9:31:28   
slumpo
ojla

po včirajšnjem pregledu (sem v 34T3dni) mi je G rekla da se mali še ni obrnil kar pomeni da je še vedno z ritko navzdol.
prvo kar me zanima je vaše izkušnje in kdaj se vam je pikec obrnil pravilno (v katerem tednu)....ali ste tudi take ki se vam je hudo pozno?
drugo kar me zanima pa je koliko vas je rudilo kar z medenično vstavo in ali je šlo vse OK ali so bili kakšni zapleti (pri vas ali pri otroku)?

zelo me skrbi kaj je narobe da se mali ne obrne?

lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: medenična vstava
16.2.2007 9:48:34   
lstand
Oba otroka sta imela medenično vstavo. Nista se hotel pravilno obrniti, očitno jima je bilo tako bolj všeč user posted image .  Obakrat sem imela CR, prvič zato, ker so ocenili da je plod prevelik za normalen porod z medenično vstavo, drugič pa, ker je bil prvič CR in sploh G ni razmišljala o čem drugem.
Lp

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 10:01:03   
FruityTango
V prvi nosečnosti se mi je moja zlata bejba obrnila v 28. tednu.
Sedaj, 33. tednov, pa se mi otroček še ni obrnil, ni niti medenično, temveč prečno. Tako da upam, da ne bo potreben CR

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 10:29:01   
cuma
Moja hči se tudi ni obrnila z glavo navzdol ampak je sedela na ritki in posledično sem imela CR. Moja G me je sicer napotila na zunanji obrat a g nisem želela. CR je potekal brez težav. Imela sem spinalni blok in takoj slišala in videla svojo pupiko, uro zatem pa sva že bili v svoji sobi in se dojili... user posted image . CR ni noben bav bav...
Kar se zapletov tiče: komplikacije so teoretično možne v obeh primerih, mi je pa moja G rekla tako: npr. če se otrok rojeva po naravni poti iz medenične vstave, je veliko več možnosti za zaplete in posledični urgentni CR, kot pa pri elektivnem CR.
Kakorkoli, upam, da se vse uredu izteče in ti želim veliko sreče user posted image !

(odgovor članu FruityTango)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 11:45:35   
ostrouskaduska
Moja prva punčka je bila v medenični vstavi. Bial sem na zunanjem obratu v 38. tednu, pa ni uspel. Tudi doma sem izvajala razne čarovnije za obrat, ki sem jih dobila na spletu, pa ni nič pomagalo. Rodila sem 3 dni po roku brez CR v Postojni. Sicer so mi vsi napovedovali CR, ker je bila punčka velika (4100, 53). Ko sem dobila popadke, se je porodničar odločil za naraven porod, če bo šlo. Bil je ves čas zraven in vse je potekalo normalno. Punčka se je rodila zdrava, brez poškodb, jaz pa sem bila kar precej šivana. Srečen konec torej!user posted image  

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 14:31:47   
ribica.

MOj dugi piškot je bil v 28. tednu v glavični vstavi, super.
v 33. tednu prečno, not good
v 37. tednu  glavično, jupiiiiii!

vse je možno.

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?