|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja v Domžalah in bolniška
22.9.2004 8:55:36   
Ida-1
Jaz sem se ravnokar priselila v Domžale, pa izbiram novo ginekologinjo v Domžalah, pa me zanima kakšen odnos imajo do bolniške, ali te dajo ali nočejo dati? Moja prejšnja ginekologinja, ki ne dela več je bila res OK in sta ji bila prva otrok in mamica in je hitro dala na bolniško, kako je pa pri ginekologinji Petri Veber ali dr. Strah-ov, ali kaj veste?
Z možem pridno delava na novem :duda:...

Neposredna povezava do sporočila: 1
22.9.2004 11:15:08   
Erdbeere
hm ne vem Maša če bi se ravno strinjala s tabo.......bila je nekoč odlična sedaj pa nisem več tega mnenja....vse prevečkrat imam občutek da si pri njej samo številka.....pa še vse kar more ti zaračuna od materinske knjige do slikice :((:zmeden:

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2004 13:16:29   
Erdbeere
hm hvala bogu nimam skoraj nikol problemov in grem tja res samo kadar je nujno, se pravi ko sem bila noseča...pa še sestra je grozno neprijazna, vsaj dokler si v čakalnici, potem ko v ordinacijo prideš je pa tok hinavska da bi jo najraj kr nekam poslala, nej bo al skoz prijazna pa je nepa da te prej nadere k zmaja, tako je moje mnenje, pa tud pri meni bi lahko na UZ kaj ugotovila, seveda če bi pozorno pogledala pa "slučajno" ni nič vidla oz. se ji ni zdelo nič sumljivo.....mogoče tud zaradi tega ni vidla ker nisem hotela na NS - se mi zdi al ker je tist pregled kater stane okrog 12.000 :zmeden:

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2004 13:16:38   
Alenka-4
Jaz sem od dr.Šelihove zbežala proč, ker me ni resno jemala, ko nisem mogla zanosit. Pa še samo 2 ultrazvoka ti naredi v celi nosečnosti. Preverjeno pri kolegici. Sem šla potem čez hodnik k dr. Vebrovi. Mene je silila v bolniško, pa nisem hotela it, ker sem se dobro počutila. Res, da se imela rižično nosečnost. Kako pa je z "normalnimi" nosečnicami in bolniško pa ne vem. jaz sem bilo z njo zelo, zelo zadovoljna, tudi kar se tiče CTG-ja. Ultrazvokov pa sem imela toliko, da mi jih zadnji mesec ni mogla več vpisovati v materinsko knjižico, ker ni bilo več prostora. Poslala me je tudi na pregled v porodnišnico k dr. Sketovi.Strinjala se je z menoj, ko sem se odločila za EA. Sicer pa imaš v Domžalah še dr. Žedelovo, o kateri pa ne vem nič, razen da je tik pred upokojitvijo.

lp Alenka

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2004 13:18:45   
Erdbeere
Alenka a slučajno veš kaj, če ta dr.Vebrova še kaj pacientov sprejema, ker bi jest tudi zamenjala G

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2004 13:28:54   
dana
A tako je z dr. Šelihovo. Se je pa meni zdel ful čudn ker sem mela do zdej samo en UZ in to na prvem pregledu, naslednjega bom imela pa v 22 tednu, kako bo pa naprej pa ne vem. Se pa popolnoma strinjam z Erdbeere kar se tiče sestre in same ginek. Sam kaj ko je tolk težko pridt kam drugam.
Tko da lahko sam upam, da bo moja nosečnost potekala tako kot je treba, drugač me bo pa kar mal strah kako bo ukrepala ta moja g.

dana 18t

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2004 15:10:01   
slonček
Ojla, tudi moja G je Šelihova. Bom kratka, vzami katerokoli drugo G samo Šelihove ne, ker je prijazna samo če plačuješ :(

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2004 15:30:06   
Alexandra
Tudi jaz imam dr. Šelih-ovo. V nosečnosti je šel z mano na vsak pregled tudi moj partner, pa me je ful po rokah nosila. Vse je naredila kot se zagre, vse razložila, pa še vsak mesec sem imela UZ. Bla sem ful zadovoljna.

Baje je pa res, če hodiš na preglede sama, te pregleda bolj na hitro.

Ali naj s tabo hodi partner, da boš imela preglede kot se šika, ali pa raje povrašaj po drugi ginekologinji.

Slik mi nismo plačali (dobila sem dve), niti nuhalne svetline, plačali smo samo materinsko knjižico.

L.P., in dobro izbiro. :ups:

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2004 8:11:49   
Pikca
Dr. Vebrova je mlajša zdravnica, vendar imam pri njej zelo dober občutek, tako glede strokovnosti, kot tudi po človeški plati - je zelo prijazna. Jo priporočam. Kolikor vem, še sprejema nove.

Lp, Pikca

(odgovor članu Ida-1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?