kako - barvica za oči (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

cmokec -> kako - barvica za oči (15.2.2007 23:06:31)

Dejte mi ve povedat, kako si lahko naredite lepo, tanko, skoraj neopazno črto na stičišču med zgornjimi trepalnicami in veko. Meni tega skoraj nikoli ne uspe. Vedno nategujem veko, pol se pa roka trese, pa oko miga. Mi ne gre. Večinoma imam samo maskaro, ker če črto zafuram, si moram spet umiti cel obraz, pa še enkrat puder in spet znova. Če bi samo obrisala, bi bila na koncu kot z narisanimi podočnjaki.

Imate kak nasvet, al samo praksa dela svoje?

Anonimen -> RE: kako - barvica za oči (15.2.2007 23:07:53)

za zeres tanko šrto je bolje uporabiti ajlajner kot barvico. ja pa seveda vaja dela mojstra :)

kofetek2010 -> RE: kako - barvica za oči (15.2.2007 23:15:30)

barvica mora bit mehka, da se samo rahlo nasloniš in potegneš, sama sem si nekaj časa risala črto od sredine veke proti zunanjemu kotičku - obstajajo pa tud barvice, ki imajo na drugi strani gobico s katero lahko črto mal zabrišeš in omehčaš linijo (mislim, da je od Isadore takšna) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

pa še en nasvet - ko boš naslednjič zapacala... na palčko za ušesa daj čistilno mleko in si spacano črto obriši in nato le na veki ponovno nanesi puder [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] 

total -> RE: kako - barvica za oči (16.2.2007 9:08:22)

Vaja dela mojstra,jaz sm začela najprej z svinčnikom,pol sm si pa kupila svinčnik elajner.

Felicity -> RE: kako - barvica za oči (16.2.2007 10:54:15)

Če delaš z barvico, je veliko lažje če je mehka. Če imaš suho (trdo) barvico jo kar vrzi stran.
Za eye liner pa rabiš vajo. Ampak gre tudi s tem.

Veke pa nikar ne nateguj, ker boš dobila gubice.

filipinka -> RE: kako - barvica za oči (16.2.2007 15:49:50)

Meni je pa stroga črta z eyelinerom ali tudi z barvico preveč umetna. Zgleda kot obroba, pa tako srog pogled naredi. Jaz se vedno čisto ob trepalnicah ličim z ličilom za oči:črnim, temno vijoličnim ali rjavim- včasih v stilu obleke-ob kotičku zgornje veke pa grem malo na širše, da so trepalnice videti močnejše. Ampak moraš pa imeti res dober tanek čopič, da si lahko lepo narediš. Pa še ful naravno deluje. Pri ličenju je pomembno pravilo: MANJ JE VEČ!

dory -> RE: kako - barvica za oči (16.2.2007 16:27:27)

jst mam mehko in obstojno barvico..lancome...in crta je taka k more bit...sej se kr sama nardi :)

Stran: [1]