Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 19.2.2007 11:26:19
|
|
|
|
mika
|
na teh slikah zgladajo vse lepe, doma je pa ne bi imela, zaradi kilometrine, ki bi jo nabirala med kuhanjem in pospravljanjem . pa tudi domačnosti ne bi čutila v takšni kuhinji...ne vem hladno delujejo. ko sem v salonu gledala kuhinje z visokim sjajem, so zgledalo obupno, ker so imele toliiiko prstnih odtisov gor. kako bi šele zgledalo pri nas, ko imamo veliko navihanko . je pa zato pečica cela v prstnih odtisih . tudi tiste spalnice so preveč 'kataloške', neosebne, kot da tam nihče nikoli ne spi. zgledajo bolj za okras- no, sej tudi so
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 19.2.2007 12:27:26
|
|
|
|
ery
|
Mene pa zanima kakšna je kuhina Svea, ki je čisto bela, lahko je z dodatkom les ali pa namesto lesa, popolnoma bela, le da je svetleča? Sem zakomplicirila a ne? jkolegica jo misli naročit, pa sem rekla, da se malo pozanimam? Alo rajši to belo Sveo ali leseno - javor od Gorenja?
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 12:49:03
|
|
|
|
mišk
|
Te kuhinje, ki so prilepljene na začetku te teme so za moj okus dolgočasne in lahko bi rekla celo grde! Meni so idealne kuhinje takšne, kot jih delajo recimo pri Rustiki masivi! Tak mediteranski stil. Na žalost pa so kuhinje tega tipa med najdražjimi, tko da bom na konc tud jst morala imet belo al pa rdečo kuhno čistih linij!
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 12:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Rustika-masiva
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 13:00:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
Dan Küchen - moderno "zidana"
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 13:43:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jana73: a veš da tale je celo znosna???? moderno zidana.... mogoče jo bi lahko gledala pri mami No, mi smo jo kopirali od Kerin Povirk - samo je ne morem zdej prilimat, ker imajo ''kajjazvemkako'' zaščito na njihovi strani... Lahko si jo pa pogledate na www.kerin-povirk.si kuhinje Nobilija podeželske pa št 10; samo roče bom dala drugačne. pa nekaj detajlov je še spremenjenih, od ene druge rustika kuhinje.
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 13:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A misliš tole (www.nobilia.de): Meni je všeč tale kombinacija: omislili pa si bomo verjetno tole, le z svetlejšim pultom in obrobami:
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 13:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:02:01
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica A misliš tole (www.nobilia.de): Ja Ankica, tole mislim. Steno bom tam enako pregradila, les bomo pa še malo bolj ''starinsko pošoblali '' Roči morajo biti pa absolutno drugi.... Zelo so mi pa všeč tile stoli poleg - mislim, da so iz ratana??? Le kje bi jih lahko dobila???
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče v Harvey Normanu? Oni imajo bolj take stole, če se ne motim? Mi imamo sedaj Sveino rustikalno kuhinjo, mi je fajn, samo kakovost me moti - po treh letih so vodila že razpadla, pa tudi natančnost izdelave jim šepa- eni predali so višji kot drugi, ena vratca so malo kriva,... Saj vem, sem dlakocepska, ampak če to gledaš vsak dan ... Kakšen boste pa pult dali? Tudi svetlejši? Bo kuhinja videt zelo prostorna zaradi barv. In domača .
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:11:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Lesen belo - siv, enako kot tukaj...samo da tukaj je malo bolj vanilija, mi bomo imeli pa bolj sivega. Mah, nekako imam srečo, da je tast tišler...pa tudi les smo dobili za znosno ceno -> menjava za teden dni v banovcih . Bo pa nas parket prišel kar ''zasoljeno''. V H.Normanu pa še res nisem gledala. Hvala. Tale kuhinja mi je v oči padla zato, ker je popolnoma enakih dimenzij, kot pa imamo mi kuhinjo narejeno se pravi okno in prostornost -> samo tole vmesno steno bomo iz siporeksa delali. Najbolj mi je pa luksuz to, da ni ploščic.
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:12:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris jana73: a veš da tale je celo znosna???? moderno zidana.... mogoče jo bi lahko gledala pri mami tak okus sem imela pred 5 leti, ja tolk časa jo že imamo
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:15:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Saj sem rekla, da je znosna
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:16:27
|
|
|
|
mimikimi
|
paris-london: take stole dobiš v rutarju, jih je moja mami lani poleti kupli. Pa še fajn so za sedet. Je pa tud kopirali eno podeželjsko kuhinjo od kerin povirka pa še ti stoli ful pašejo zraven.
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa boste dali namesto ploščic? Samo prebeljeno steno? Na tej sliki mislim, da je namesto ploščic nameščena stenska obloga, kakšna pa ne bi vedela. Verjetno steklena.
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:27:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nek impregniran les -> potem pa se z nečim premaže vsake toliko časa -> ne me zdaj vprašat s čim , ker ni mojega doma...pomojem se temu reče stenska obloga
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi les je stenska obloga . Verjetno je premazan s kakšnim oljem. Fajn, naravno in lepo izgleda. Samo jaz bi za štedilnik vseeno dala ploščice, zaradi nevarnosti požara . Mogoče v cik-cak vzorcu? Odspodaj po vsej širini štedilnika (ali pa še malo čez), potem pa bi se navzgor ploščice ožile v trikotnik. Ker vam bo kuhinjo delal tast (priročno ) in glede na slikico sklepam, da boste imeli vgradni hladilnik, ga opozori, da mora biti odzračevanje dovolj veliko, da ne bo šel hladilnik v franže. Je pa taka postavitev kuhinje super, imam sedaj tako in bolje ne more biti, ravno dovolj pulta, ni veliko za hodit od hladilnika do korita,...
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 20.2.2007 14:40:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ankica: ne, hladilnik pride samostojen v rostfrei barvi, enako kot napa.
|
|
|
|
RE: Kuhinje-KDO PRČKA PO MOJIH FOTKAH? 21.2.2007 12:00:58
|
|
|
|
mišk
|
Recimo tista ta leva mi je blazno všeč!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?