Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec in socialna pomoč 15.2.2007 23:07:07
|
|
|
|
lelaval
|
Kako pa to v praksi dejansko deluje?
|
|
RE: Vrtec in socialna pomoč 15.2.2007 23:28:37
|
|
|
|
spacey
|
Ne vem. Ti bom povedala naslednji mesec, če dobimo d.s.p..
|
|
RE: Vrtec in socialna pomoč 16.2.2007 0:31:18
|
|
|
|
lelaval
|
Zmenjeno.
|
|
RE: Vrtec in socialna pomoč 16.2.2007 0:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Kako pa to v praksi dejansko deluje? Preprosto. Odločbo o DSP-ju oddaš v vrtcu in dokler je veljavna, ni položnice. Velja pa to samo pod pogojem, da sta oba starša brezposelna. Če je eden zaposlen, istočasno pa še v obliki DSP prejemata razliko do minimalnega dohodka za družino, potem položnica za vrtec vseeno je.
|
|
|
|
RE: Vrtec in socialna pomoč 16.2.2007 8:41:49
|
|
|
|
bajsek
|
Čao! Ja pri nas tudi v praksi to deluje. Jaz ta mesec sploh nisem dobila položnice. na občino sem nesla potrdilo da imam za tri mesece urejeno dsp in so oni vse posredovali naprej, tko da tud nisem mela neki velik opravkov. Še celo vzgojiteljica mi je rekla,: vi imate pa verjetno sedaj preko trajnika ker ni vaše položnice (sm samo prikimala, ker je mogoče bolje da vzgojitelji ne vedo za takšne podatke). lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?