Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 22.2.2007 19:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojo pa ne moreš videt,saj nisem jaz nič obljubila.Moja je v stari hiši,ko bo pa nova hiška narejena jo boste pa videle.Zdaj imam tako,ki že 100 let ni več moderna.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 22.2.2007 19:59:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa????
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 9:17:51
|
|
|
|
soncece24
|
Ja, ja, saj na koncu bomo ugotovile, da mamo vse te grde klasične kopalnice s ploščicami vsepovsod - jaz bi takoj mela drugačno kopalnico po najnovejši modi, ampak žal finance nagajajo - je bila kopalnica že narejena, ko sva stanovanje dobila, pa valda ne bom šla novih ploščic dol trgat - pač narediš najboljše iz tega kar imaš.
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 18:39:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
soncece, jaz bo samo do poleti imela še grdo kopalnico , potem bo pa meni ful lepa
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 22:54:34
|
|
|
|
bomaja
|
caffee, jaz si pa predstavljam pri tebi doma takole: ...ena stara bajta, notri vse tako-tako, toliko, da se pride iz sobe v sobo ... potem pa sredi stanovanja odpreš ena vrata ... in vsi, ki pridejo k tebi na obisk, zapojejo tisto od Domiclja: "Kopalnico ima, kopalnico ima ... ooOOOooo ...oooOOOoo ... "
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 23:17:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa???? a mi je oproščeno, da je to samo en pas.... prosim, prosim, da bom lahko spala.....
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 24.2.2007 16:47:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa???? a mi je oproščeno, da je to samo en pas.... prosim, prosim, da bom lahko spala..... Pa kaj nisi nič razmišljala,ko si jo delala???????? Pa kje si imela glavo???? A da mož ti nič ni rekel (če ima sploh kaj besede )???? A tisti, ki je polagal ploščice, je pa rekel, da je ok? Kaj pa arhitekt, pa gradbinci???? Kaj pa sosede pravijo na to, pa obiski?
|
|
|
DEBELOSTEDINAli je vaš otrok debel oz. pretežak za svojo starost?Da (
7%)
Meni se ne zdi (
21%)
Ne (
62%)
Da,ker mu dodajam adaptirano mleko (
1%)
Je celo presuh (
8%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!