Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 22.2.2007 16:39:49
|
|
|
|
Nattka
|
Kaj pa ma žlahta kle zraven
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 22.2.2007 16:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattka Kaj pa ma žlahta kle zraven Sam res
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 23.2.2007 7:50:31
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejar v tem svetu je vse zmešano. Ljudje lažejo v nedogled. To pa še kako drži!
|
|
|
|
Ne vem več kaj je res in kaj ne 23.2.2007 16:54:14
|
|
|
|
Ona22
|
No, zdaj se vam javljam.... po 8ih dneh, sem shujšala za 4 kg, malo sem jedla, skratka... bila sem zelo švoh. Ampak danes sem pa- priznam- malo boljše volje. Sem se odločila nekaj. Ne vem, mogoče sem veliko naivčine, ampak pustila bom času čas. Obljubil je da bo prenehal s takimi stvarmi, da je kolegom rekel, da naj ga pustita glede teh stvari pri miru, da ju ima polhn k... in da ve da je naredil napako, da obljubi da ne bo več, da me ima zelo rad in da je zaljubljen vame, skratka vidim da s e trudi in da mu ni vseeno zame. Tako... ok, probala bom, obvezno S TABLETKAMI, in bom videla. Ni hudič, da ne bom opazila še kaj, če je kaj na temu. Pa lep vikend!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?