|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napotnica, kaj zdaj?
15.2.2007 18:56:38   
Ulaa
Punce, rabim vaso pomoc. Danes sem pri svojem g. dobila napotnico za nadaljne preiskave - sekundarna neplodnost. Prosim ce mi lahko svetujete kam naj poklicem in katere zdravnike mi priporocate. Sem iz okolice Lj. tako, da mi je Leonisce najbljizje. Ce pa imate se kako telefonsko stevilko pri roki, bo pa tudi zelo dobrodosla.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napotnica, kaj zdaj?
15.2.2007 21:10:28   
Smrekica
Pozdravljena,
tudi  jaz sem pred časom dobila napotnico za sekundarno neplodnost. Ko sem klicala v leonišče so me vprašali k kateremu zdravniku naj me naročijo. Sem rekla, da k tistemu kjer bom najhitreje na vrsti. To je bil takrat dr.Drobnič.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 15:15:46   
tosja
Zdravim se v MB. Na prvem posvetu dobiš kup napotnic, za hormonske preiskave krvi, pa UZ. Dobro je, če user posted image  naročiš na spermiogram, da se ne bo po nepotrebnem še dalj čakalo,.........
Želim ti dober začetek in da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2007 16:34:46   
**NiNa**
Živjo Ulla!
Tudi jaz sem dobila napotnico in sem se ravno ta teden prijavila v Leonišču, naročena sem pri  prof. Bokalovi. Jaz sem dobila datum 18.4., kaj pa ti?
Ginekologinje ne poznam oz nič še nisem slišala kakšna je. Mene je kar malo strah. Kaj pa narediš, če imaš ravno takrat user posted image , prestaviš datum ali kako? Kaj pa če nama po čudežu do takrat vendar le uspe, jim to sporočim na isto številko?
Hvala

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2007 17:55:37   
Anonimen
Joj punca, samo ne datuma prestavit, ker boš potem spet čakala kak mesec ali več. Za G ni nič čudnega lai nerodnega, če maš ti M. Ponavadi je nam nerodne in ne njim, njim je to čist neki normalnega. Zato kar pogumno, ne glede na M. Želim pa da te bolj preseneti user posted image user posted image , kot pa pregled v času M. 

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2007 20:22:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

Živjo Ulla!
Tudi jaz sem dobila napotnico in sem se ravno ta teden prijavila v Leonišču, naročena sem pri  prof. Bokalovi. Jaz sem dobila datum 18.4., kaj pa ti?
Ginekologinje ne poznam oz nič še nisem slišala kakšna je. Mene je kar malo strah. Kaj pa narediš, če imaš ravno takrat user posted image , prestaviš datum ali kako? Kaj pa če nama po čudežu do takrat vendar le uspe, jim to sporočim na isto številko?
Hvala

Kot ti je svetovala že Mišek - nikakor ne prestavljaj datuma!!!! Sajk na prvem posvetu te G ne bo pregledala - to je samo posvet (beri:pogovor), ki hitro mine, dobiš pa kup napotnic. To je za prvič vse!!!

Če pa ti uspe user posted image  user posted image  pol pa seveda javiš! Želim ti prav slednje!!!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 1:37:06   
pot
Ulaa, najlažje ti bo, če boš pobrskala na netu email od leonišča (ga imajo na njihovi spletni strani), ti bodo v kratkem roku odgovorili, ker pri telefoniranju je še slabše kot na loteriji. user posted image Jaz se zdravim pri Dr. Drobniču.

tosja, jaz sem imela na prvem posvetu UZ pregled, dobila pa sem napotnico za kri in recept. Odvisno od vsake posameznice in njenih problemov, najbrž tudi Dr..

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2007 13:08:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pot

tosja, jaz sem imela na prvem posvetu UZ pregled, dobila pa sem napotnico za kri in recept. Odvisno od vsake posameznice in njenih problemov, najbrž tudi Dr..

Saj ne pravim pot, da to ni mogoče -delajo pa Uz tudi med user posted image , če pa je prvi posvet pa bo imela M, pa verjetno tud s tem ne bodo hiteli! Ali pač user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 18:27:53   
Ulaa
Moram priznat, da se se nisem aktivirala user posted image .Sem pocakala na vase nasvete. Zadaj bom zbrskala mail in se prijavila. dr.Bokalova je ila vcasih moja g., in je tko, ni ravno topla, custvena, pretirano prijazna, in zgovorna, ampak baje je na tem podrocju zelo dobra. Upam da dobim kak pameten datum in se podam v nove boje za user posted image
hvala za informacije
lp

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2007 15:33:12   
Ulaa
Tole z mailom je pa res ucinkovita zadeva, danes sem prejela odgovor, da sem narocena pri dr.Pinter 28.3.07. Mi lahko kaj vec poveste o tej/tem dr?

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 9:01:21   
tejchka
Ulaa, mislim da ja ta ginekologinja zelo vredu, ima veliko izkušenj, poleg tega se zavzame za vsako posameznico. Moja kolegica je že 10 let pri njej in je zelo zadovoljna.
Lp, Teja

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!