BARBARA R. -> RE: Ljubljenčki (16.2.2007 7:45:59)
|
Tudi jaz sem imela dva sončka pred Kristino. In okrog sebe mnogo bolj ali manj pametnih opazk in nasvetov. Moja mačkona sta samo v stanovanju, tako da sem se sprva le čiščenja stranišča lotevala bolj previdno. Pa tudi to je bilo le kratek čas. Lahko pa ti priznam, da ima tašča takšno "letečo" mucko, ki pa se je kar malo izogibam. In, ko smo prišli k njim na obisk (še ko je bila Kristina majhna) mi ni bilo najbolj všeč, da so prvo pestovali muco nato pa Kristino. Ampak kaj moraš, koliko bo še bacilov. Ko pa sva prišli iz porodnišnice sen najrej mucke pozdravila, jih "pocrtala" s priboljškom in šele nato prinesla dojenčka v hišo. Lupinico sva položila na tla in pustila, da so mucki prešnofali dojenčka. Kljub temu, da je mačkonka bolj bojevita, ji še nikoli ni nič naredila. Kakšna mala praska seveda ne ujide, ko otrok na silo raziskuje mucko. Sedaj so takšni prijatelji, da eden drugega zelo pogrešajo, ko so ločeni. In tudi otrok čisto drugače gleda na živali. Jih ima mnogo raje. Jaz nisem uvajala nobenih sprememb. Pa sem celo nosečnost preživela doma z Blekijem in muco Maco. Muca je prej vedela, da sem noseča, kot jaz. In sedaj v drugo tudi. Pri nas so vsa vrata vedno odprta. Bolj se zapira stran od otroka, bolj bo žival zanimalo. Lepo nosečnost! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image]
|
|
|
|