Pikapolonica -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (22.9.2004 12:33:08)
|
Drage deklice! Ste pa res pridne. Samo kak dan se ne oglasim, pa toliko napišete, da komaj vse preberem. Saj, edino pravilno. No, jaz pa tako uživam doma, da se ne da povedati. Sicer ne poležavam, ker to nikoli ni bilo v moji navadim mi pa vseeno paše. Že sam občutek, da mi ni treba več v službo je bajen. Pa saj boste kmalu same videle. No LU, spraševala si, kako smo delale. Jaz sem bila prva dva meseca na bolniški, potm pa mi je komisija ni več podaljšala. Moram priznati, da sem bila kar malo razočarana, potem pa so mi v službi omogočili lažje delo in sem bila prav zadovoljna, da nisem bila več doma. Čas ti veliko hitreje teče, nekako bolj si aktiven, pa še plača je normalna. Zdaj sem pa na dopustu, ker hočem letos izkoristiti še vsega letošnjega. Drugo leto, po izteku porodniške, me bo pa tako čakal že novi. Na porodniško, kolikor jaz vem, pa tako moraš vsaj 1 mesec pred PDP. Ne vem, mislim, da je kar fino, če dopust izkoristiš pred porodniško. Ker je v zadnjih mesecih še tooooooliko opravkov, predvsem si pa vedno bolj okoren in najbrž tudi utrujen, pa še kakšne težave se te lotijo…. Tako kot so se mene prejšnji teden. In to tiste, ta zoprne, na H! Ti prekl….!!!!! Hemerodi. Tako sem besna in žalostna hkrati. Vsepovsod berem, da po nekaj dneh minejo, pri meni pa se vleče že skoraj teden dni. In ni ne boljše ne slabše. Delam vse, kar piše v knjigah, pa nič ne pomaga. Piše, da naj bi se veliko gibala (hodila), pa sem to počela včeraj in je bilo potem še slabše. Zdaj pa sploh ne vem, ali naj danes sploh grem na aerobiko ali ne. Res, tega pa čisto zares ne želim nikomur. Še najhujšemu sovražniku ne. Upam, da se vam nikoli ne bo treba ubadati z njimi. No, sicer sem se pa tako veselila današnjega dne, ko naj bi imela pregled in bi spet videla svojega malčka, pa me je včeraj poklicala med. sestra in pregled prestavila na ponedeljek. Takrat bom že skoraj 34 tednov noseča. Saj sploh ne dojamem kako hitro čas teče. In v našem stanovanju še vedno nič novega. Najbrž bi bilo že vse končano, če bi mojstre plačevali. Tako pa vse dela moj možek sam (s pomočjo najinih očetov) in to seveda zadevo močno zakomplicira. Jaz imam pa v spalnici cele vreče stvari za dojenčka, ki mi jih je dala moja sestra in komaj čakam, da jih pregledam in izberem tisto, kar mi bo prišlo prav. Samo jih nimam kam pospraviti. Dokler ne bosta sobici čisto končani lahko tiste vrečke samo gledam. AJOJOJOJ! LU, tudi jaz sem prvo trkanje začutila dan po zaključenem 18 tednu. Torej ravno v dneh, v katerih si sedaj ti. Saj bo, ne skrbi!!! Kar se pa spola tiče, pa sva midva baje ena izmed redkih, ki ga ne želijo vedeti. G. mi je rekla, da večina parov zdaj kar vpraša. No, midva se bova pa kar presenetiti pustila. Res, je problem, ko zagledaš kakšno luštno cotko, pa je ne moreš kupiti, ker je recimo roza barve, ampak… Za prve mesece imam oblačilc v tistih številnih vrečah v spalnici več kot dovolj, potem bomo šli pa takoj v nabavo. V Avstrijo seveda. Sicer bom pa kupila pač kaj čim bolj nevtralnega. DOLINA, tudi meni G. vedno na pregledu izmeri trebušček. Ampak ne okoli pasu, če si slučajno na to mislila. Merilni trak nastavi na simfizo, ter potem izmeri dolžino preko trebuščka do vrha maternice. Dolžina v cm naj bi se ujemala s številom tednov. Pri meni je bilo do sedaj še vedno zares tako, zdaj me pa že malo skrbi, ker se mi zdi, da mi trebušček nič kaj ne raste. Zadnjič me je sestrina prijateljica celo pohecala, da sem očitno namišljena nosečnica, ker imam tako majhen trebuh, rodila bom pa že čez dobrih 7 tednov. Me prav zares zaskrbi, ko pomislim na možnost da moj škratek ne raste tako kot bi moral. Ampak, brca pa kot za stavo. In to vedno močneje. Zato si ves čas govorim, da je vse OK. Ker mora biti!!!! Kaj mislite, je SVETKA že zmagala???? ASSO, daj oglasi se kaj? Me že zelo zanima, kako si in kako je s tvojim trebuščkom. Saj ni treba napisati veliko, če se ne počutiš dobro. Samo kakšno besedico. Da bomo vedele da si v redu! In MAVRICA, kam si se pa ti skrila? MINA1, s tabo smo! Tako, zdaj grem pa spet malo ležat. Na levi bok. Baje pomaga... Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (33t)
|
|
|
|