Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš smrdi? Ja smrdi ja, sam pomaga pa. Tko da jaz vzamem to v zakup. Se pa pacam z tem takrat k mojga ni. Ga pošljem s kom na pir. Pa sva oba srečna.
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam ne prevečkrat,da ne bo ratal alkoholik!
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
karin24, na tubici piše "vsak dan 1 mesec....3 cm manj" če se masiraš, samo v tem mesecu bo imel tvoj dragi 3 cm več...pivskega trebuščka . Po mojem se bi moj strinjal s tvojim predlogom, jaz v kopalnico on na pir
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:48:22
|
|
|
|
total
|
Moj se z vsem strinjam,sam da je men všeč.
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide karin24, na tubici piše "vsak dan 1 mesec....3 cm manj" če se masiraš, samo v tem mesecu bo imel tvoj dragi 3 cm več...pivskega trebuščka . Po mojem se bi moj strinjal s tvojim predlogom, jaz v kopalnico on na pir Ja med tednom itak gre na treninga zvečer al pa gre prej spat k jst pol pa nč ne voha , čez vikend ga pa pošljem ven Pivskega trebuščka pa ne bo mel k je preveč športne sorte za kej tacga , ga mam jst namest njega(sam ne pivskega-čokoladnega)
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 9:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sam ne pivskega-čokoladnega - NE POZNAM, le kaj bi lahko to bilo . No zdaj pa malo zares...ali že dolgo uporabljaš to žavbo? Deluje ?
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 10:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lani sem jo in mi je kar pomagal ja. Sam jst sm mela pol še salonsko varianto(lani se je dal še naročit na netu). Je bolj koncentrirana in se namažeš in pol v polivinil zaviješ za pol urce oz. urco. Tisto pa res ful pomaga. Jaz sem uporabljala afroditine kreme, knajpanje vsak dan in popila ful vode-rezultati so bli pa super. Res ful razlika Sam zdej sm se pol leta čist zapustila in bo treba še enkrat ponovit verjetno -je mal nazaj pršlo
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 15.2.2007 12:26:25
|
|
|
|
muška
|
Nima nekih pripomb. Edino večno ga moti, ker imam skoz nekaj na ustnicah, ali je to šminka ali samo labela
|
|
|
|
RE: punce, zakaj mi pa niste povedale 23.2.2007 0:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ma pa najrajš moj puder. Prau, da me je tolk fajn takrat kušnt na faco in da ma potem krasn okus na ustncah. Aja, pa tut ena Labella z okusom po jabuku ga ni glih navdušla. Drgač je pa kr OK - se tko mal vidva, da je čist useen, kva mam na seb.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.