še ena bodoča suhica (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mama76 -> še ena bodoča suhica (15.2.2007 8:20:20)

Tui jaz sem začela in sicer pred 12 dnevi in bi se rada pridružila skupinici, ki imajo danes sadje sicer ne hujšam prvič po tej dieti lansko leto sem se znebila 8 kg ampak nisem vstrajala do konca upam, da mi tokrat uspe, a me vzamete zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

darčica -> RE: še ena bodoča suhica (15.2.2007 8:51:31)

Seveda te vzamemo!
Jaz se trenutno šlepam zraven mini bikink in bejb 2007.
Pri vsaki malo pokramljam........

Drugače je danes moj 19 dan...- OH. Čeprav nimava istih dni je vseeno........sva pa približno istočasno začeli...tako da je fino da si dajeva spodbudo.....

Kakšen pa je tvoj cilj?
A bomo kakšno razpredelnico naredile??????????Povejte če ste zanjo pa se bom jaz potrudila in našla način in jo naredila.

Lp

mama76 -> RE: še ena bodoča suhica (15.2.2007 9:17:14)

Želje so velike -18 bomo videli splača se vztrajat razpedlnica pa bi bila super tako bi imele pregled nad hujšanjem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

daysi -> RE: še ena bodoča suhica (15.2.2007 11:26:40)

Tudi jaz imam danes sadni dan . Sicer imam šele 4 dan, vendar ne vem, kje naj se prišlepam zraven.
Sem hujšala s to metodo že dve leti nazaj, vendar sem sedaj po porodu dobila vse kg nazaj. Takrat sem shujšala 15 kg.

Moj jedilnik:
z:2 jabolka, voda
malica:2 kivija , voda
Naprej še ne vem, vendar ima na razpolago še banane, še 1x jabolka, mogoče jabolčno čezano, brez sladkorja, kakšen naravni sok iz pomaranč,... ter zraven veliko vode.

Erdbeere -> RE: še ena bodoča suhica (19.2.2007 21:56:02)

evo še ena, ki bi se nekje rada šlepala....kaj pa če vzamemo svojo skupino, ki naj se imenuje bodoče suhe šleparke??? ima katera kaj proti...no jaz imam danes sadni dan...aja pa naj povem, da pri nas hujšava oba z možem....je pa to najin se pravi 8 dan...pa tudi midva sva ze hujšala po tej metodi cca. 2 leti nazaj

Stran: [1]