Še zadnje napotke, prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


filipinka -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 16:42:08)

drage mamice pozdravljene! Spet vam težim, ampak vem, da mate ve tukaj največ vsakovrstnih izkušenj, zato se mi zdi pametno se obrniti na vas.
Torej...rok imam v petek, 24.9., zadnji pregled pri svojem G sem imela včeraj, naslednjega, ki bo že 3 dni čez rok imam v ponedeljek v mariborski porodnišnici. Ja, zdaj me pa zanima, ali je treba najprej poklicati ali pa samo grem tja in seveda niti ne vem kdaj, ob kateri uri, zjutraj? Zanima me tudi kaj mi bodo delali, mogoče mi boste lahko pomagale tiste, ki ste to vse dale skozi, ki ste nosile čez rok. A je res, da potem hodiš vsaka dva dni v porodnišnico na pregled?
Prosim vas, napišite mi, če se še katera spomni česa kar bi moralo priti na moja ušesa!
Je res najbolj tečno tisto čakanje po roku?
V. in :duda:...vam želiva lep dan! :sloncek::sloncek::sloncek:...za vaše :duda:!




tesa -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 17:09:36)

:zmeden:Jaz sem rodila tri tedne čez rok in povem ti, da je to čakanje grozno:zmeden:
Vsaj pri nas je tako, da kar prideš dopoldan v porodnišnico, tam te ponavadi priklopijo na ctg, da vidjo kako kaže s popadki. Potem pa je odvisno od G na kolk časa boš morala hotit na ctg in potem na amnio. Jaz sem včasih vsak dan , drugič na tri dni .
Odvisno od tega kako daleč si že;to bojo videli pri ctg-ju in amiji.
Želim ti čimprejšnji in lahek porod.
lp:miska:




Lidija4 -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 17:26:02)

jaz sem rodila 10 dni cez rok.Prvic sem bila v porod.cetrti dan po roku,potem pa sele cez stiri dni.Za vsak so naredili ctg,pritisk in pregled.
Na koncu si res ze navelican cakanja,je pa potem se toliko lepse,ha ha
naj ti dnevi minejo cim lepse




Ro-La -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 21:21:39)

Greš samo v porodnišnico, po 8h, ne rabiš se naročit, imeti moraš napotnico za ctg. Delali pa ti bodo ctg, merili pritisk, pa če bo ctg kazal popadke tudi UZ. Tako je bilo pri meni. Rodila sem 4 dni po roku in sicer me iz ctg sploh niso več domov spustili, ker je kazal popadke (nič čutila)- še dobro da sem drugi dan rodila:bravo:

Meni se ful ni zdelo da bom že rodila, ker če bi samo za pikico pomislila na porod bi umrlaaaaa od strahu. Potem pa sploh ni bilo tak hudo. Pa ful hitro je minilo.

Čau, pa lahek porod.

R&L




ninca -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 21:24:03)

nimam še izkušenj ampak ti lahk rečem samo S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:N:sloncek:O pa sporoči ko bo :duda:!!!

papa :metulj:




Anonimen -> Še zadnje napotke, prosim! (21.9.2004 22:06:26)

Napotek: samo brez panike, vse bo šlo O.K.!!! S seboj obvezno vzemi partnerja, da te bo spodbujal! Ne boj se glede dihanja - dihala boš kot prava profesionalka, ko pa bodo prišli popadki, pa jih tudi ne boš mogla zgrešiti... :) Pa veliko veliko sreče pri porodu.




Anonimen -> Še zadnje napotke, prosim! (22.9.2004 8:30:54)

:duda::duda::duda::duda::duda:JJJJJUUUUUUPPPPIIIII,KKKMMMMAAALLLLUUUU BO POKUKAL NA SVET9nebesa9nebesa9nebesa:angel:S:angel:R:angel:E:angel:Č:angel:N:angel:O:angel:




BARBARA R. -> Še zadnje napotke, prosim! (22.9.2004 9:42:25)

Jaz sem iz Ljubljane namen sem imela pa jit roditi v Kranj.Tako sem hodila k svojemu G na 3 dni na CTG in v Kranj na 2 dni na pregled porodne vode.Imajo takšen način dela,da glede na zrelost porodne vode določijo kdaj čakaš ali pospešijo, pač kot je.Rodila sem z zamudo 6 dni.Počasi mi je odtekala voda na poti do Kranja pa so se začeli tudi rahli popadki.Rodila sem v slabih štirih urah,boleče in hitro.

USPEŠEN POROD ;)




filipinka -> Še zadnje napotke, prosim! (22.9.2004 20:43:01)

Vsem hvala za spodbudne besede! Še vedno čakamo!
Čauči!




Stran: [1]