|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim se igrajo enoletniki
14.2.2007 17:53:12   
Meggi
Naša najraje sega po stvareh, s kateimi ustvarja 5letnica. Najbolj ji je odnašat, njene barvice, flomastre,...prenašat stvari. S kockami se malo zamoti sam ne dolgo,.. ? Tako težko je obe zaposliti, da ne bi ena drugo žokale. Pa ve in vaši mali palčki?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim se igrajo enoletniki
14.2.2007 21:40:08   
til
Tudi našega zanimajo vse druge stvari samo igrače ne od računalnika do daljinca telefona, čevljev pa lučke bi kar naprej ugašal in prižigal pa vžigalniki skratka igrače ga ne zanimajo mogoče tu pa tam pametni kuža in žoga. 

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 22:08:05   
natalia
vse vrste posod, vaze, pilot od tv, revije in reklame za uničit, s polnim košem za smeti, odpiranje in zapiranje omar, predalov, vlečenje gat iz predalov, tiščanje rok v wc školjko, odpiranje hladilnika... in mogoče knjigica z živalmi in magični lonček...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 23:58:48   
kofetek2010
naša tamala se pa kar zamoti s tapravimi igračami - mi je tud varuška rekla, da se ful lepo igrata s punčko s katero se skupaj čuvata user posted image  

prej sem jo prav opazovala kako in kaj počne... dojenčka je položila na Tomy poganjalec in ga prevažala sem in tja, seveda je bil zraven obvezen bbbrrrrr... dojenčku je dajala dudo v usta, ko ga je predrmala je jokal in se je zraven smejala kot zmešana... gre do table riši/briši in jo mal počečka, potem pobriše... vsake tolk gre do govorečega kužka in ga klofne, da se začne  oglašat... vzame robčke in briše dojenčka, sebe, tla...  
in če je od mulca soba odprta je v sekundi tam ter samo čaka, da bo lahko kaj ušpičila user posted image   itak jo v 3 sekundah prinese ven in zapre vrata, tamala pa potem tolče po njih in se jezi user posted image  

drugače pa ful rada posluša glasbo in zraven pleše, tud z žogo se rada igra - jo brca ali pa si jo podajava/potakava, pa Nodi knjigice so ji zanimive - zraven sprašuje to kar je v mojem podpisu user posted image  in ji moram odgovarjat, včasih se igrava lepotilni salon saj češeva naju in druge punčke, si dajeva špangice v lase, iz omare nosi kape in si jih probava ter se nato hodi gledat v ogledalo, pa sončna očala nosi po stanovanju,... user posted image  
prav fajn je, ker se že sama tolk zamoti z igranjem, da lahko malo počivam na kauču ona pa mi nosi stvari in jih nazaj v škatlo pospravlja user posted image  

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 9:56:02   
živa
[url]http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=1325304[/url]

Lp,

živa

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2007 10:48:31   
tulip
Raznašal je pokrovke in kozice, tolkel z žlicami in kuhalnicami, vlekel igrače na vrvici za sabo, balone metal okrog, gledala sva knjigice, je 'risal'-čečkal po listu, odpiral vrata od omar, predale, metal wwc papir in kar je bilo na dosegu v školjko,smeti...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 11:33:17   
cuma
Naša se rada igra
  • s svojo hišo (Little people)... vanjo nosi figurice, jih daje spat, kuhat, za računalnik, dojenčka spat v posteljco....
  •  z dojenčkom, ga vozi z vozičkom, mu daje piti, ga "oblači" user posted image  ...
  • s telebajski (Lili jo jezi, ker na zna stati, Po pa ker noče sedeti user posted image )...
  • s kockami (dela stolp in ga ruši)
  • ustavljanje likov (živali v hiško)
  • rajati po postelji
  • nositi in metati dve žogi naenkrat po hiši
  • pritiskati pojoče igrače in plesati

Drugače pa zeeellllooo rada bere knjigice, še rajši pa vidi, če jih berem jaz user posted image , rada gleda risanke (Nodi, Telebajski ali kake otroške oddaje)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 13:17:25   
Pajaca
Naš kuha, daje jest punčkam, se igra z avtomobilčki, gleda risanke, bere knjige... malo morje stvari.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 21:08:28   
Metuljček Cekinček
Kako imate pridne otroke!user posted image

Moj metuljček pa cele dneve samo razgraja - s svojim avtom/poganjalčkom dirka po stanovanju in se zaletava v omare, stene, moje noge, odpira omare, vleče stvari iz omar, meče kocke in tolče z njimi po tleh in podobne zadeve. Zadnjih nekaj tednov je čisto podivjan! Upam, da je samo faza!

Umiri se samo takrat, ko gledava knjigice. Vsaj nekaj opogumljajočega!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 21:18:24   
mml
Pri nas so zelo aktualne klaviature in bobni, rada ima knjigice, ki jih nekaj časa sama gleda, ko se naveliča, jih gledava skupaj, zadnjih nekaj dni je ugotovila, da je zelo zabavno tudi "risanje" z barvicam (zanekrat na srečo samo po papirju), aktualen je tudi "pametni kuža" (seveda je dosti bolj zanimiv, če zraven sodelujem tudi jaz), rada prelaga tudi kocke in lončke (stolpa sicer še ne postavlja)...

...sledijo seveda še predali v kuhinji - predvsem tisti s kozicami, tehtanje na tehtnici v kopalnici (to bi lahko počela v nedogled), razmetavanje Pampersk in majčk,...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?