|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI PREGLED
14.2.2007 17:44:56   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !
Danes sem bila na PP (8teden). Srček lepo bije in pikica je velika 15mm.
Nekaj pa me zanima. Moj ginekolog mi ni vzel ne kri ne vode niti me ni poslal v laboratorij. Kako to?? Jaz sem bila čisto pod vtisom pikice, da sem ga pozabila vprašati. Mogoče je kakšna izzmed vas dala kri na drugem pregledu? To bo šele čez 1 mesec.

< Sporočilo je popravil tianna -- 14.2.2007 17:45:12 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI PREGLED
14.2.2007 18:02:42   
manca79
Tudi meni niso vzeli krvi in vode pri prvem pregledu (7t). Drugi pregled imam naslendnji teden in takrat dam kri in vodo ter dobim materinsko knjižico. Mislim da je odvisno od G. kako in kaj.

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 18:07:29   
Anonimen
Ja, ampak jaz bom na naslednjem pregledu šele čez 1 mesec! Me skrbi! Kaj naj?

(odgovor članu manca79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 18:08:14   
Anonimen
Manca, v katerem tednu boš na naslednjem pregledu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 18:10:07   
manca79
Moj pregled je naslednji teden in bom v 12. tednu, torej 3 mesece.
Nič naj te ne skrbi, če se le dobro počutiš, nima kaj biti narobe.

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 18:12:04   
Mavrična zvezdica
Jaz sem imela najprej dva UZ: v osmem in trinajstem (NS) tednu in šele nato posvetovalnico (v 15.tednu). Zelo podobno je bilo tudi v prvi nosečnosti, le da sem imela takrat pregled NS in posvetovalnico istočasno.

Torej: pri nas kri in urin pregledajo praviloma šele po 12.tednu - v primeru težav so pa seveda izjeme.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......