NS na Jesenicah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

manca79 -> NS na Jesenicah (14.2.2007 16:30:21)

Živjo punce,

Zanima me, če je katera šla na nuhalno na Jesenice in koliko je bila cena ali ste šle z napotnico?
Meni je bilo danes rečeno, da se to da pri njih opravit samo z napotnico, pa me zanima, če je to res, glede na to, da se povsod drugje da to tudi opravit samoplačniško.

Pikabu -> RE: NS na Jesenicah (14.2.2007 16:52:39)

Ne vem, kje imaš izbranega ginekologa. Pri nas to dela dr. T. za vse pacientke, ki imamo v bonici izbrane svoje G, zastonj. Možno je, da če prideš od drugje, da rabiš napotnico in da mogoče tudi nič ne računajo. Drugače pa ne vem, koliko poznaš tukaj G, on je precej... ne vem, kako naj rečem. Če prideš sem, ne pričakuj, da ti bo pokazal otročka, pa da ti bo na veliko govoril in razlagal. Če bo na koncu rekel, da je vse v redu, je v redu.

manca79 -> RE: NS na Jesenicah (14.2.2007 17:04:18)

Ja, moj G. je v Kranju, to sem jim tudi povedala. No, se bom poskusla zmenit za napotnico, sicer pa ne vem.
Hvala za informacijo [image]http://www.ringaraja.net/forum//smileys/smiley2.gif[/image]

Pikabu -> RE: NS na Jesenicah (14.2.2007 17:15:04)

Če si računala na to, da boš šla samoplačniško, se mogoče pozanimaj, kam greš lahko še drugam. Odvisno, kakšne želje imaš od NS. V Domžalah priporočajo, pa v Dravljah se mi zdi. Drugače sem jaz bila na Jesenicah in niti pomislila nisem, da bi šla drugam, ker mi je bolj pomembno, da res vem, da je z otročkom vse v redu. In za tega G pravijo, da je kljub čudnemu odnosu velik strokovanjak in se mu res lahko zaupa.

Blejka26 -> RE: NS na Jesenicah (14.2.2007 19:33:35)

ja na jesenicah naj bi bilo drugače brezplačno,ampak se je Tratnik za to  komaj "izobrazil,al kako naj se izrazim.Komaj sedaj je dobil licenco za to prej je pa to delal tko rekoč na svoje roke.Pred dvema letoma sem se jaz tud hotela naročiti pri njem,ampak ko sem klicala v bolnico,kar noben ni nič vedel o tem.zato sem šla kar v Domžale,dala sem 12jurjev..in dobro sem se počutila,saj sem plačala in zato sem bila bolj pomirjena.tudi zdravnica je zelo prijazn.Jaz ti raje priporočam da greš v domžale

FruityTango -> RE: NS na Jesenicah (14.2.2007 21:49:03)

Jaz sem šla na NS v Domžale, ker Tratnjeka ni bilo, je bil službeno odsoten. Z zdarvnico v Domžalah sem bila zelo zadovoljna, defenitivno sem izvedela več kot bi pri dr. Tratnjeku. Drugače pa kot sem že enkrat omenila je takšen kakršen je, je pa fajn diagnostik in ginekolog [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lp

vesa -> RE: NS na Jesenicah (20.2.2007 18:18:02)

Živjo punce, tudi jaz imam eno vprašanje, danes sem bila pri G na JES v bolnici, sem 8t 4d noseca in sem pozabila vprašati G za NS, stara sem 29 let, naslednji pregled pa imam 20.03. in takrat bom že 12t, ali se lahko sama naročim po telefonu in vprašam, ali ti to mora svetovati tvij G. Lp

Splet.Ka -> RE: NS na Jesenicah (20.2.2007 18:21:35)

Na Jesenicah se za NS ni treba posebej naročat.  Vsaj pri Tratnjeku te lepo tam okoli 12. tedna avtomatično naročijo in takrat ti naredi NS.

Srečno!

Splet.Ka -> RE: NS na Jesenicah (20.2.2007 18:27:14)

ja na jesenicah naj bi bilo drugače brezplačno,ampak se je Tratnik za to komaj "izobrazil,al kako naj se izrazim.Komaj sedaj je dobil licenco za to prej je pa to delal tko rekoč na svoje roke.

Ja pred enim letom, ko je meni delal NS, je bil očitno čisto dovolj izobražen. Če rezultat ne bo čisto brezhiben, te bo pa zagotovo dal na dodatne preiskave. Kar se tega tiče, se nanj res lahko zaneseš.

Eva* -> RE: NS na Jesenicah (20.2.2007 20:56:10)

IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Na Jesenicah se za NS ni treba posebej naročat.  Vsaj pri Tratnjeku te lepo tam okoli 12. tedna avtomatično naročijo in takrat ti naredi NS.

Srečno!

Po novem se je treba!

Stran: [1]