Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 14.2.2007 11:31:40
|
|
|
|
Miška76
|
Naša ja stara 7,5 mesecev in je jogurtke ACTIVIA, ker dobro vpliva na prebavo- preizkušeno , skutke pa od Ljubljanskih mlekaren, navadne in sadne.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 14.2.2007 12:23:17
|
|
|
|
srki
|
Fruchtzwerge, obstgarten...
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 14.2.2007 13:55:27
|
|
|
|
lenika
|
Vse razen jagodnih. Spiti pa mora približno pol litra mleka. Naš se je tudi odstavil pri 7. mesecih in zjutraj dobi adaptirano mleko, zvečer mlečno kašico na žlico, za popoldansko malico pa jogurt ali skuto.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 14.2.2007 13:59:09
|
|
|
|
April
|
Navaden jogurt s 3,5 m.m.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 15.2.2007 12:09:32
|
|
|
|
tati2
|
Skute dajem Fruchtzwerge in od Ljubljanskih mlekaren, jogurte pa vse, razen navadnih, ker jih ne mara.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 15.2.2007 12:39:22
|
|
|
|
katerina
|
skutke vse tiste, ki so pakirane po 6 (fruchtwerge, junior...), drugih ne mara. sem enkrat kupla cel kup tistih s podloženim sadjem, pa sem morala vse sama pojesti ;-). poskusila sem tudi z navadno nepasirano skuto, v katero sem sama vmešala sadje, pa ni bilo kaj prida zanimanja :-( jogurt navaden čvrst, običajno v lončkih po 150ml - te ima zelo rad, vedno poje večjo količino kot pri skutkah. jogurt je pri nas večkrat na jedilniku kot skute.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 16.2.2007 12:01:21
|
|
|
|
2mama
|
mi jemo vse po vrsti. navadne jogurte, navadno skuto, sadne jogurte (zdaj sprobavamo okuse, so jima bili še vsi všeč, naj opomnim, da jemo vse izdelke tudi jagodne), s fruchtzwergi jih razvaja samo babica, ker jaz lahko sicer bankrotiram (mlečni izdelki so jima namreč ful njami in je za eno malico pakiranje šest malih zwergov bistveno premalo za oba). pokušamo pa največ eno mlečno novotarijo na dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2007 14:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 18.2.2007 15:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj zdrav je navaden jogurt s 3,5% mm ali Bioactiv. Za okus lahko dodaš malo svežega sadja. Tudi jaz sem na začetku kupovala razne "Zwerge", potem sem pa brala nek članek o dobrobitih navadnega jogurta. Od takrat rulajo samo še ti. Mičica jih obožuje, jaz pa se po njih tudi dobro počutim.
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 13.3.2007 16:00:20
|
|
|
|
Tia27
|
ego plus sveže sadje notri, navadna skuta lj.mlekarn in sadje notri dam,lp
|
|
|
|
RE: kateri jogurti in skute pri 7.mesečniku 15.3.2007 7:40:51
|
|
|
|
Alisa
|
Skute od lj. mlekarne, fruchtzwerge, jogurt Aktivia - navadn+sveže sadje.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.