Prvi odvzem krvi-potek v Mariboru (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

S@nta -> Prvi odvzem krvi-potek v Mariboru (14.2.2007 9:28:53)

Mariborčanke , kaj mi lahko katera razloži kako poteka prvi odvzem krvi, naredijo isti dan kot imaš posvetovalnico in cepljenje ali moraš na odvzem kak dan prej.Kako dolgo moraš počakati na rezultate?
Pa kje mu odvzamejo, posebej v laboratoriju za odrasle al kje?

Baucka -> RE: Prvi odvzem krvi-potek v Mariboru (14.2.2007 13:04:04)

Tistega pri 6 mesecih misliš?
Mi smo dobili napotnico in vrečko za lulanje v prejšnji posvetovalnici. Mislim, da lahko greš isti dan, ker lahko na izvide kar počakaš, so hitro gotovi.
Mi nimamo posvetovalnice v zdravstvenem domu, ker jo imamo v svoji občini. Dela pa naša zdravnica v zdravstvenem domu. Tako smo šli en dan prej in nismo čakali na izvide, so jih kar naši zdravnici dali in jih je naslednji dan s seboj prinesla.

S@nta -> RE: Prvi odvzem krvi-potek v Mariboru (14.2.2007 15:01:51)

Tistega pri šestih sem mislila ja.Men se tud zdi, da je hiter test, da kar počakaš na rezultate, samo nisem prepričana.hvala

klaja -> RE: Prvi odvzem krvi-potek v Mariboru (15.2.2007 10:44:40)

Mi smo šli v laboratorij en teden pred posvetovalnico, tako da so še pravi čas dobili izvide, so jih kar sami poslali pediatru. Smo pa šli v Zdravstvenem domu AD v Vošnjakovi, mislim, da je drugo ali tretje nadstropje in je prav laboratorij za otroke. Sicer krvi ni rabla dat, ker smo imeli še izvide iz pediatrije, samo urinsko vrečko smo namontirali in počakali, da je opravla svoje.

Stran: [1]