KatjaD
|
No, potem je pa moj otrok tudi ekstra razvajen, ker ima voziček za 500 EUR. To pa je traparija. A mi lahko kera pove, če moj otrok ve, koliko sem dala za voziček. In JA, še enkrat bi dala toliko, ker mi omogoča vožnjo otroka po klancih na vikendu, kjer ni asfalta, ampak sama gmajna in makedam, ker mi omogoča, da lahko poleg vozička in otroka vzamem s sabo na sprehod tudi psa, brez da mi pol Ljubljane sika, da psa nimam privezanega (kar se mi je dogajalo, ko sem imela na probi cenejši voziček iz katerega sem tudi btw. skoraj skipala otroka ven na klancu, ker se je skoraj prevrnil). In JA, mani je važno, da je mojemu otroku v vozičku udobno, pa da ga lahko jaz z eno roko obvladam - če bi morala zato dat 1000 EUR, bi jih dala pa toliko. In NE, pri naslednjem otroku ne mislim kupovat modernejšega vozička, ker mi ni pomembno kaj je trenutno IN, samo da je uporaben - tako, da bo imel/-a tudi naslednji/-a tega, pa moja sestra za svojega otroka tudi - isto velja za lupinico in avtosedež. Tudi tam nisem šparala denarja - ker pač želim, da se moj otrok udobno in predvsem VARNO vozi! Kar pa se tiče ostale opreme - za cote je meni čisto vseeno, kaj piše ali ne piše gor, glavno, da jih lahko nosi, še manj mi je škoda cenejših, sploh zdaj, ko hodi in jih posledično več uniči in zasvinja med igro na igriščih, blatu,... Tudi za čevlje ne dajem premoženja, ker se mi zdi čisto brez veze dati 50-60 EUR za čevlje, ki jih bo nosil 1-2 meseca. Tisti za 20 EUR so ga ravno tako dolgo držali in nosili.
|