eya -> RE: voziček marela kot drugi voziček (13.2.2007 22:21:13)
|
Ravno zadnjič je ČebelicaMaja pri aprilkah napisala izčrpno poročilo, na kaj je fajn bit pozoren pri nakupu marele-bom kar kopirala, pa upam, da mi ČebelicaMaja ne zameri[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sem pa govorila s prijateljico, ki hodi na fizioterapijo in je povedala, na kaj moraš bit pozoren pri nakupu marele: * da se da hrbtni del v ležeč položaj in v položaj 90 stopinj *da sta hrbtni in sedalni del trda (pomembno za razvoj hrbtenice) * boljše so tiste, ki se ne zložijo po sredini, ker je to hrbtenična linija in ni dobro, da je mehka * dobro je tudi, da ima regulativno prečko za noge, da ne visijo dol, ko zaspi potem so pa še tile praktični nasveti: * da ima varnostni obroč (ker malčki hočejo skoz ven in noter hodit) * da ima snemljivo strehico- če je poleti vroče-je bolj zračno * bolje je imeti en ročaj, kot dva, ker tiste z enim ročajem lahko baje tudi voziš z eno roko Je pa tako, da gledaš cene, potem pa res ne veš kaj bi... mi tudi imamo Quinnyja in bi marelo res kupili tko, za v trgovino in kak kratek sprehod- tako da sem v ožji izbor vzela: Chicco CT 0.2 (tega v SLO nimajo in ga v živo še nisem videla)-ta ima vse zgoraj opisano, je pa precej drag, Chicco Pony, Peg perego Aria, Brevi Grillo- ti tije nimajo naslonjala za noge, PP Pilko X lite, Maxi Cosi City Taxi- slednja dva nimata varnostnega obroča in sta lomljena po sredini.
|
|
|
|