Zadeva za kodranje las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

NEVA-1 -> Zadeva za kodranje las (13.2.2007 20:02:03)

Odločam se za nakup te zadeve, pa sploh nimam pojma kaj je primernejše?
Električna krtača, al figaro, al kaj tretjega...
Če imate kaj izkušenj s tem, bom zelo vesela vsakega nasveta...
Lase imam ravne ampak ne čist, če me razumete (kadar je megla se mi same mal "navihajo")

Anonimen -> RE: Zadeva za kodranje las (13.2.2007 20:05:28)

Jaz mam od krtače do figara pa še kaj a najraje imam fen in krtačo.To je zakon.

tinica -> RE: Zadeva za kodranje las (13.2.2007 20:14:33)

Meni vedno pri frizerju skodra lase z ravnalniku za lase, ampak mora biti bolj tanjši. Sedaj ga imajo v akciji v mercatorju, pa te je fajni ker si lahko nastaviš temperaturo.

Lp, Tina

rainbow -> RE: Zadeva za kodranje las (13.2.2007 21:19:11)

Jaz imam od Rowente Brush Active, v bistvu sušilna krtača al kako naj rečem; z dvema nastavkoma (debelejšim in ožjim), ki torej suši in oblikuje kodre, pa še vrtet se da, da ne rabiš z roko vrtet, ampak samo na gumb stisneš. je kar fajn, edino težka. Saj sčasoma jo obvladaš.

bumerang -> RE: Zadeva za kodranje las (13.2.2007 22:08:47)

Zame edini uporabni modeli so fen-krtače, ki imajo na koncu obračalni gumb, ki skrije konice. Torej si na krtačo s čepki naviješ koder, vklopiš fen, da lase posuši, potem pa obrneš gumb, da konice krtače "poniknejo" in izvlečeš gladko cev iz las.
Vse ostalo mi lase cefra in zapleta v krtačo.

Anonimen -> RE: Zadeva za kodranje las (14.2.2007 7:30:36)

zdajle je v merkurju akcija- od rovente! Nekje okoli 8000, dobiš pa likalnik za lase, pa ene 3-4 različne nastavke za kodranje las.. Jaz ga mam že dolgo doma, pa je ful fajn.

Mam pa še enega ki samo kodra od rovente, ki sem ga uporabljala 1-2, pol sem pa tega dobila za darilo. Tako da če hočeš ti ga tud prodam za simbolično ceno.

NEVA-1 -> RE: Zadeva za kodranje las (14.2.2007 8:11:06)

Hvala za odgovore, bom šla mal prečekirat...

Stran: [1]