|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpuščaji po trebuhu
13.2.2007 19:46:59   
Anonimen
Mali ima samo po trebuhuuser posted image take izpuščaje, nikjer drugje..Nič nisva jedla, ne pila novega, kaj bi lahko bilouser posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 13.2.2007 23:45:13 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj imava to??
13.2.2007 19:50:40   
Meggi
Kak mehčelec, prašek, al pa kaka vrste alergije.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 20:05:33   
Tejči
Možna bi bila tudi škrlatinka.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 20:07:37   
Mavrična zvezdica
Si ga morda namazala s kako novo kremo?  Naš je imel take fleke po smrekovem mazilu (je sicer pomagalo pri kašlju, a je očitno premočno za njegovo kožo).

Lp

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj imava to?? - midva tudi....
13.2.2007 20:16:22   
rija
Pa to ni resuser posted image user posted image user posted image

Glihkar sem mislila postaviti podobno vprašanje: sem šla malega slečt, pa vidim rdeče pikice po trebuhu in hrbtu....pred 3 dnevi jih je imel malo po ličkih, pred dvema dnevoma pa visoko vročino user posted image user posted image user posted image

Peto, šesto bolezen smo že imeli.....a jo je možno dobiti še enkratuser posted image

Jaz bom fasala ****is.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 20:24:43   
Anonimen
Po moje bodo kar norice.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 20:32:26   
FruityTango
Mi smo imeli al peto al šesto bolezen dvakrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 20:52:40   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: rija
Peto, šesto bolezen smo že imeli.....a jo je možno dobiti še enkratuser posted image

Ja! Sem sicer mislila, da ne, pa sem se zmotila user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 21:04:15   
Dadi
Naš je tut pikast...pikice kožne barve po obrazu pa mal rdeče po nogicah...je pa res da razsaja škrlatinka....upam da je ne bo dobiluser posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 21:07:44   
Miška76
Mi smo imeli al peto al šesto bolezen dvakrat

To ni možno, da ste jo imeli dvakrat, ker jo otrok preboli samo enkrat, nato je nanjo imun celo življenje.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2007 21:09:40   
FruityTango
IZVIRNO SPOROČILO: Miška76

To ni možno, da ste jo imeli dvakrat, ker jo otrok preboli samo enkrat, nato je nanjo imun celo življenje.

Nam je bilo tako tudi rečeno, ko smo jo preboleli prvič kot dojenček, pred nekaj meseci pa smo šli pod nujno na pediatrijo kjer so ugotovili peto-šesto b. zopet user posted image
Nisem zdravnik, tako je bilo rečeno....

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.