|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pa ve prenesete?
14.2.2007 15:10:44   
cmokec
Sem vesela, da si boljše volje.

Veš, sama sem šla skozi to in te mogoče lažje razumem kot druge. Ni vsem dano enako. Ene imajo prednosti in šibajo po avtocesti, druge imamo pa ozko in ovinkasto cesto, polno klancev in ovir. Ampak cilj imamo enak, le me se moramo bolj pomatrati in malo vztrajati.

Če boš kdaj potrebovala kako vzpodbudo ali samo lepo besedo, mi kar piši, pa ti bom malo nakladala. Meni je tak pristop pomagal, pa bi rada pomagala naprej. Seveda se lahko javiš tudi kar tako, a velja.

Lp in vse dobro, Barbara

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.2.2007 18:17:38   
pika74
cmokec je pravi biser na RR, ki se s svojimi besedami dotakne duše človeka...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2007 18:26:36   
Anonimen
Ja Cmokec,res je! Napisano s čustvi in srcem.

user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.2.2007 12:47:58   
tintin
Tudi jaz se soočam z raznimi ovinkci in ovirami na svoji poti do user posted image . Nanj čakam trenutno že dobro leto in pol (vmes 7 mesecev nisem smela zanosit) z vsemi možnimi ovirami: ko sem prenehala jemat KT sem mislila, da bo takoj...ampak dejansko imam že od časov s KT težave z raznimi čudnimi krvavitvami pred M....no po 7 mesecih mi je uspelo zanosit in užit en teden sreče, ampak sem imela IMN (ki so mi jo "ubili" z methotreksatom). Potem smo rabil čakat 7 m., no novembra so končno ugotovili, da imam polip v maternici in zato stalno nekaj krvavim. Na operacijo naj bi šla januarja, a so v kranjski bolnici nekaj zamutili in moram spet čakat (do nevem kdaj...). Nimam besed.
Torej, moj user posted image že kar dolgo hodi do mene...jaz pa ga vmes kar precejkrat tudi neham čakat.
Moje življenje v zadnjem letu pa pol, je kar se tega tiče, pravi mali emocionalni tobogan - je pa res, da tistih "up" razpoloženj niti ni več, pra tudi izrazitih "down" ne.
Kar pomeni: da sem se že skoraj sprijaznila, da če user posted image ne bo, bom v življenju počela kaj drugega (plan B). Ker sem psihologinja po poklicu ne palim na fore kot so "odklopi in bo ratalo" (ah dejte no...a slučajno v življenju deluje - odklopi in problem se bo rešil sam? user posted image ), ampak se pač ukvarjam z drugimi stvarmi.  Dojenček je več kot dobrodošel pri nama , čeprav nama je zelo lepo tudi sedaj, ko sva sama. Edino kar mi pa včasih gre na živce so kakšne kolegice, za katere veš, da so imele tudi malo daljšo in bolj strmo pot (pa zdaj imajo user posted image ) in se pretvarjajo: "nama je pa v prvo ratal, sam enkrat nisva pazila..." In takšnim se raje sploh ne zaupam. No, zato pa imam RRuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.2.2007 17:19:45   
nusigogo
Ja, Cmokec veš, da se bom javila v vsakem primeru!Ker mi je fullll všeč, da si tolk  pozitivna oseba! user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.3.2007 17:36:54   
mateja80
Jaz sem vedno mislila, da se zanosi takoj, ko imaš nezaščiten sex.
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Pa se očitno ne...Čakava "že" tri mesece in se počasi sprašujeva kaj je narobe. Po glavi se tepem, ker sem jemala KT. Ta mesec se testiram kdaj imam ovulacijo in me skrbi, ker je dober teden po user posted image  še ni bilo zaznati. Skratka, jst se počutim čisto nemočno, podrejeno svojemu telesu, ki zadnje mesece narekuje moj življenski ritem. Nisem si mislila, da se bom kdaj toliko ukvarjala sama s seboj. Kriza. Očitno rabim počitem in odklop, upam,da bo ta vikend bolj sproščujoč.

lp

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.3.2007 21:21:27   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Mogoče boste mamice, mogoče ne ( se bo že našla rešitev, nočem vam dajati lažno upanje ). Če ne drugega,( samo predlagam ) vzgojiteljsko šolo narest, pa med male otroke user posted image  
Moja sestra ima sicer tri user posted image  in bi jih še imela. Rada ima male bebice. Predlagala sem ji šolo, saj zaradi ZD razlogov ni smela biti več noseča.
Zdaj je najsrečnejši človek na svetu in če bi v MB bila takšna varuška, bi ji takoj nesla mojo Taro.

user posted image  user posted image  user posted image   Oprosti, ampak s tem kar si napisala se ne strinjam!!!

1) nihčena straneh RR ne prosi za dajanje lažnega upanja. Vsak se pač spopada s  svojimi težavami, gre samo za to, da se vzpodbujamo, bodrimo, delimo izkušnje,...

2) "vzgojiteljsko šolo narest": srednje vzgojiteljske šole ni  že dobro desetletje. Na visokošolski študij Predšolske vzgoje se ne more vpisat vsak - POGOJ je opravljen preizkus  glasbenih sposobnosti, Torej človek, ki ima neizmerno rad otroke in NIMA posluha na tem izpitu odpade!
Je pa veliko poklicev, ki niso vezani na to sposobnost, pa so prav tako povezani z otroki.

3) "Rada ima male bebice" - samo to je daleč premalo. Kot Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok ti moram povedati, da sam ne vplivaš na to v katerem starostnem oddelku delaš. In v oddelku otrok starih od 5.-6. let, pač ne delaš z malimi bebicami!!!
Sama sem zaposlena v oddelku od 1.-3. leta starosti in "mojih" otrok ne jemljem kot "male bebice".

4) V skupini s 14 malčki me Kurikulum za vrtce zavezuje k uresničevanju načel:
-  demokratičnosti in pluralizma,
- odprtosti kurikula, avtonomnosti vrtca in strokovnih delavcev,
- enakih možnosti in upoštevanja različnosti med otroki ter načelo multikulturalizma,
- omogočanja izbire in drugačnosti,
- spoštovanja zasebnosti in intimnosti,
- uravnoteženosti,
- strokovne utemeljenosti kurikula,
- pogojev za uvedbo novega kurikula,
- horizontalne povezanosti,
- vertikalne povezanosti,
- sodelovanja s starši,
- sodelovanja z okoljem,
-timskega načrtovanja in izvajanja predšolske vzgoje ter strokovnega spopolnjevanja,
- kritičnega vrednotenja (evalvacije),
- razvojno-procesnega pristopa in
- aktivnega učenja in zagotavljanja možnosti verbalizacije in drugih načinov izražanja.

5) Najsrečnejši človek na svetu je lahko verjetno predvsem zato, ker ima tri zdrave otroke!!!
Otroci v vrtcu niso tvoji! Predvsem pa z njimi preživiš  le nekaj let (največ 5)!

6) VARUŠK že dolgo ni več. Hvala bogu nismo več v socializmu, ko je v vrtcu lahko delal vsak!
Še tisti ščepec medicinskih sestr, ki so po starem zakonu lahko ostale v oddelkih prvega starostnega obdobja počasi izginja v pokoj!!!

7) Varuške "na črno" pa so še vedno rešitev za starše, ki želijo da se z njihovim otrokom dela individualno 8 ur na dan!!!

To je samo moje mnenje
!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.3.2007 21:47:02   
koala
cmokecuser posted image user posted image user posted image user posted image res se zanš dotakniti srca.

Tudi jaz se strinjam z tosjo, ko je želja po otročku velika in ne uspe zanositi je zelo težko iti med otroke, vsaj meni se je nekaj časa odpirala rana, ki je komaj uspela malo zaceliti, zdaj je drugače in iščem družbo majhnih otrok, ker so mi kot balzam za dušo, ko jih lahko malo poujčkam.

Kako prenašati neuspehe? Težko, sploh dokler ne najdeš načina kako olajšati bolčino. Tukaj pa univerzalnega recepta ni, eni pomaga to, drugi spet nekja drugega.
Jaz imam hvalaBogu izredno razumevajočega moža, ki mi zna vedno prisluhniti in mi vliti novo upanje.
Meni pomaga tudi da grem do "svojega" drevesa, ga objamem in nekaj časa posedim pod njim.

Seveda pa brez punc na rr-ji ne bi šlo, zato punce NAJBOLJŠE STE!!!!!!

ZA vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.3.2007 22:07:09   
tosja

Ni vsem dano enako. Ene imajo prednosti in šibajo po avtocesti, druge imamo pa ozko in ovinkasto cesto, polno klancev in ovir. Ampak cilj imamo enak, le me se moramo bolj pomatrati in malo vztrajati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2007 13:47:03   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Mogoče boste mamice, mogoče ne ( se bo že našla rešitev, nočem vam dajati lažno upanje ). Če ne drugega,( samo predlagam ) vzgojiteljsko šolo narest, pa med male otroke user posted image  
Moja sestra ima sicer tri user posted image  in bi jih še imela. Rada ima male bebice. Predlagala sem ji šolo, saj zaradi ZD razlogov ni smela biti več noseča.
Zdaj je najsrečnejši človek na svetu in če bi v MB bila takšna varuška, bi ji takoj nesla mojo Taro.

user posted image  user posted image  user posted image   Oprosti, ampak s tem kar si napisala se ne strinjam!!!

1) nihčena straneh RR ne prosi za dajanje lažnega upanja. Vsak se pač spopada s  svojimi težavami, gre samo za to, da se vzpodbujamo, bodrimo, delimo izkušnje,...

2) "vzgojiteljsko šolo narest": srednje vzgojiteljske šole ni  že dobro desetletje. Na visokošolski študij Predšolske vzgoje se ne more vpisat vsak - POGOJ je opravljen preizkus  glasbenih sposobnosti, Torej človek, ki ima neizmerno rad otroke in NIMA posluha na tem izpitu odpade!
Je pa veliko poklicev, ki niso vezani na to sposobnost, pa so prav tako povezani z otroki.

3) "Rada ima male bebice" - samo to je daleč premalo. Kot Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok ti moram povedati, da sam ne vplivaš na to v katerem starostnem oddelku delaš. In v oddelku otrok starih od 5.-6. let, pač ne delaš z malimi bebicami!!!
Sama sem zaposlena v oddelku od 1.-3. leta starosti in "mojih" otrok ne jemljem kot "male bebice".

4) V skupini s 14 malčki me Kurikulum za vrtce zavezuje k uresničevanju načel:
-  demokratičnosti in pluralizma,
- odprtosti kurikula, avtonomnosti vrtca in strokovnih delavcev,
- enakih možnosti in upoštevanja različnosti med otroki ter načelo multikulturalizma,
- omogočanja izbire in drugačnosti,
- spoštovanja zasebnosti in intimnosti,
- uravnoteženosti,
- strokovne utemeljenosti kurikula,
- pogojev za uvedbo novega kurikula,
- horizontalne povezanosti,
- vertikalne povezanosti,
- sodelovanja s starši,
- sodelovanja z okoljem,
-timskega načrtovanja in izvajanja predšolske vzgoje ter strokovnega spopolnjevanja,
- kritičnega vrednotenja (evalvacije),
- razvojno-procesnega pristopa in
- aktivnega učenja in zagotavljanja možnosti verbalizacije in drugih načinov izražanja.

5) Najsrečnejši človek na svetu je lahko verjetno predvsem zato, ker ima tri zdrave otroke!!!
Otroci v vrtcu niso tvoji! Predvsem pa z njimi preživiš  le nekaj let (največ 5)!

6) VARUŠK že dolgo ni več. Hvala bogu nismo več v socializmu, ko je v vrtcu lahko delal vsak!
Še tisti ščepec medicinskih sestr, ki so po starem zakonu lahko ostale v oddelkih prvega starostnega obdobja počasi izginja v pokoj!!!

7) Varuške "na črno" pa so še vedno rešitev za starše, ki želijo da se z njihovim otrokom dela individualno 8 ur na dan!!!

To je samo moje mnenje
!user posted image

user posted image user posted image user posted image ... bravo tosja...to si dobr napisala...

Mogoče bomo, mogoče ne...je pa dejtvo, da se glih ne morš sprijaznit DA NE BOŠ!!! pr vsej tej medicini...ja ni hudič!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Itak, da bomo in to vse...pa verjemi da to ni lažno upanje ampak samo UPANJE, ki umre zadnje....tako da punce:
UPAJMO!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2007 13:51:20   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Itak, da bomo in to vse...pa verjemi da to ni lažno upanje ampak samo UPANJE, ki umre zadnje....tako da punce:
UPAJMO!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonchek....samo zate...

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.3.2007 17:42:41   
tosja
user posted image user posted image user posted image  Danes je očitno tak dan!
Končno je prišla moja user posted image , ki pa si seveda vzame ogromno časa user posted image . Tako sem si izračunala, da bom začela s klomifenom komaj proti koncu maja user posted image user posted image  Torej 1.IVI, pol pa spet dopusti..... pa je že september user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pa me res daje nek pesimizem - vse okoli mene je veselo v novi poplavi srečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjamem, da bo jutri bolje!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.3.2007 17:56:35   
andreja2000
tosja user posted image  Hudo mi je,da je prišla user posted image  in če bi ti lahko bi ti kar sama pomagala,toda življenje od nas včasih zahteva res veliko moči ,volje in upanja.Izjoči danes svojo žalost in bolečino.Vem,da si močna in vstrajna,zato vem,da boš nekega dne ponosna mamica svojemu user posted image Saj veš,da nas žene naprej ta materinska želja in ta nam daje tisto neverjetno moč,ki nas zaradi tega dela prav posebne.
Topel objem zate in veliko nadaljne moči in ne pozabi-tudi ti boš mami!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.3.2007 20:36:13   
koala
Oj tosja še od mene en veeeeeeellllllllllliiiiiiikkkkkkkk user posted image user posted image .

Vem kako ti je, ti se danes kar zjoči, imaš vso pravico in ne pusti si tega vzeli, jutri pa bo svet že lepši, če ne bo šlo drugače, pa bomo punce na rr-ji poskrbele zato.
Saj si naš motivator, zato ti hvala.
Evo še en košček tvoje najljubše user posted image . Meni je vedno lažje.

Čas do novega postopka pa bo minil kot bi mignil, verjami.

Drži se punca, v mislih sem z teboj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.3.2007 20:40:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Oj tosja še od mene en veeeeeeellllllllllliiiiiiikkkkkkkk user posted image user posted image .

Vem kako ti je, ti se danes kar zjoči, imaš vso pravico in ne pusti si tega vzeli, jutri pa bo svet že lepši, če ne bo šlo drugače, pa bomo punce na rr-ji poskrbele zato.
Saj si naš motivator, zato ti hvala.
Evo še en košček tvoje najljubše user posted image . Meni je vedno lažje.

Čas do novega postopka pa bo minil kot bi mignil, verjami.

Drži se punca, v mislih sem z teboj.

Tosja,Koala je tkole lepo zapisala,da sem se kar pod njen post podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.3.2007 20:43:30   
monikap
tosja žal mi je zate ve ndar ne pozabi za dežjem posije sonce danes pa se le izjoči jutri pa naprej v nove boje saj nekje že nate čaka tvoja pikica .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.3.2007 20:44:03   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

IZVIRNO SPOROČILO: nezzza

..ko boš prenehala misliti samo na to, kdaj bo in te scene, bo prišlo ...

bullshit

se popolnoma strinjam. user posted image  Bravo, Goya!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.3.2007 20:46:54   
tosja
Hvala  user posted image    user posted image   user posted image

Danes pa res ni moj dan - tako sem žalostna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Res ne vem, kaj mi je.user posted image  Hvala, ker ste z menoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.3.2007 21:02:47   
cmokec
Tosja, jaz bi te tako rada potolažila, pa nimam te moči. user posted image user posted image user posted image

Zjokaj se in privij k tvojemu dragemu, pripravi si kopel, mogoče kozrec vina. Počni tisto, kar te sprošča in zapolni tvoje misli.

Mogoče ti pomaga, da svoje misli spraviš na kos papirja. Napiši tvojemu bodočemu otročku, kaj si preživljala, ko si ga čakala. Zabeleži svoje občutke, mogoče dvome in strahove. To bo potem neprecenljivo darilo za recimo 18 rojstni dan tvojega najstnika.

Srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.3.2007 21:15:19   
tosja

Tosja, jaz bi te tako rada potolažila, pa nimam te moči. user posted image user posted image user posted image

Zjokaj se in privij k tvojemu dragemu, pripravi si kopel, mogoče kozrec vina. Počni tisto, kar te sprošča in tvoje misli.

Mogoče ti pomaga, da svoje misli spraviš na kos papirja. Napiši tvojemu bodočemu otročku, kaj si preživljala, ko si ga čakala. Zabeleži svoje občutke, mogoče dvome in strahove. To bo potem neprecenljivo darilo za recimo 18 rojstni dan tvojega najstnika.

Srečno.

Hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom res mogla izjokat celo morje user posted image  (al pa ocean), ker nimam ne user posted image  doma, ne vina...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.3.2007 8:49:33   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Drage pupe, še tukaj se vam zahvalim za podporo in razumevanje! user posted image
Sonček je pregnal vse, kar se je včeraj nabralo; solze pa so odplaknile ves pesimizem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ste v mojem user posted image  Hvala, ker ste...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nezzza

..ko boš prenehala misliti samo na to, kdaj bo in te scene, bo prišlo
...

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

bullshit

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
se popolnoma strinjam. user posted image  Bravo, Goya!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tud!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.3.2007 21:33:16   
tosja

Meni gredo debate in prepričevanje, da je psiha kriva, da ne zanosite, največja bedarija na svetuin mi gre dobesedno na kozlanje.

Če bi bilo to res, nobena nebi načrtno zanosila. Ker, če si otročka želiš, hrepeniš po mali štručki, tega ne moreš odmislit, zanikat, da bi lahko zanosila. To je tako, kot če bi dala skodelco vode na prižgan štedilnik in se prepričevala, da voda ne bo zavrela.

Ja, otroke si želimo zavestno in podzavestno. In želja po otroku je tako nagonska in tako močna, da se ženska po moje ne more zavestno odločit, da sedaj si ga bo pa malo manj želela.

Jaz vem, da sem vsakič po seksu vsa blažena ležala in se spraševala, če ni sedaj morda pa le tisti trenutek, ko sva spočela otroka. In tega razmišljanja nebi mogla spremenit, pa če bi še tako želela. Zato, ker je to v nas, Ker si otročke želimo iz srca, najbolj iskreno.

Tako, to je moje mšljenje. Če si otroka želiš, o otroku razmišljaš. Drugače ne gre. In to ne upliva na zanositev. Upliva edino na to, da si greniš vsakdan z razmišljanji in si še bolj potrt. Ampak tudi to je človeško.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.3.2007 15:27:25   
Kuba
pozdravljena nusigogo, user posted image  jaz sem tudi članica tega 'kluba', ravno prejšnji teden sem imela user posted image , tako da zdaj spet nov boj, ti pa povem, da mi je res že mnogo punc (in na forumu in osebno poznanih) povedalo ravno to: da je prišel ko so odmislile. Torej sklepam, da je tukaj res ključ. Težko je odmislit...vem... sama sem rabla nekaj mesecev 'ohladitve', zdaj pa sem kul, se ukvarjam z drugimi stvarmi in (valda vsake tolko pomislim tudi na user posted image user posted image user posted image logično) ampak sem dosti bolj umirjena... in prepričana sem, da bomo zagledale user posted image user posted image  ko bomo najmanj pričakovale! user posted image  SREČNO

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!