|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnezij????
21.9.2004 10:03:55   
mala maja
Punce pomagajte!!:rozica:

Včeraj sem imela pregled v 16t in moja G. mi je predpisala eno tabletko magnezija ma dan(ta šumečo). ne vem zakaj, mogoče zato ker sem ji povedala da me medenica zeloo zelooo boli in sploh več ne morem stati. Kot bi vse narezen lezlo.:zmeden:

A je mogoče to zato da bi preprečila prezgodnji porod???

Hvala vam za odgovore.:angel:

Lp mala maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magnezij????
21.9.2004 10:21:00   
Pandi
Pomanjkanje magnezija povzroča mišične krče :zmeden: .... :zmeden:

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magnezij????
21.9.2004 10:23:24   
tina.nika
Jaz sem imela v nosecnosti mocne krce v nogah in sem pila sumece tablete Magnesol. So mi ful pomagale.
LP; Tina:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magnezij????
21.9.2004 12:40:03   
Mandarin
Meni se zdi, da med drugim pomaga pri absorbciji kalcija. :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magnezij????
21.9.2004 22:29:12   
Annny
Ja, tudi jaz priporočam Magnesol.
Zdaj ga 14 dni nisem pila (sem tolk lena, da se mi ga ni dalo iskat v lekarno, potem sem pa čisto pozabila) IN v soboto sem se zbudila z groznim krčem v desnih mečih...kaj takega še nisem doživela- krč je držal kar nekaj minut in še danes imam 'musklfiber'. Tako da- le pridno pijte Magnesol!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?