pika74 -> PAP III (21.9.2004 9:45:57)
|
Ojla punce, Včeraj sem bila pri G in glede na to, da sem imela zadnji izvid brisa PAPIII, me je posedel na tisti stol in nežno pogledal...potem pa rekel: sedaj bo pa malo zoprno...in... :(... pa je bilo res, ko je odščipnil tkivo. Saj me je potem vprašal, če je bilo hudo, pa sem mu rekla, da ni hudo, če človek ve, da ne bo trajalo 2 uri. No potem mi je vstavil en trakec noter in rekel, da naj ga pred spanjem dam ven. Če bo pa krvavelo močno, pa takoj na urgenco. Čez 2 tedna izvem za rezultate. Upam, da ne bodo pozitivni. Sem bila kar malo boga potem, ko sem prišla ven... In čisto po otroško sem zavila v eno Spar, si najprej privoščila eno porcijo sladkih štrukljev s kompotom :)-:)-. Potem sem si pa še kupila enga Magnuma, pa mal takih stvari za pocertat (čokoladke, piškotki...)... ma sej smo še zmeri otroci. Vsaj zase vem8)8)8). In zvečer jaz to previdno začnem vleči ven... in se je vilo kot jara kača - ma tega je blo fuuuul ene pol metra. In potem na zadnji četrtini je bilo krvavo... mi je kar grozno gledat take stvari... Ponoči sem slabo spala, ker me je ves čas skrbelo, če bom krvavela. Pa čez noč nisem. Le zjutraj sem na WCju opazila, da malo krvavim. Ampak nism zihr, al je to M al krvavitev zaradi odščipa. Bomo vidl. Moja HSG bo morala zdaj malo počakat, da pozdravimo PAPIII, potem pa bo. Sem pa danes zjutraj naredila tudi test in je pokazalo I. Sej sm ga čist tko na blef. OK mal iz firbca. Pa tud zato, ker bi mu sicer rok potekel 8). Drage moje, želim vam lep dan še naprej in velik sončka :):):):). Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|