zanika -> RE: Hardi! Da ali Ne? (20.2.2007 19:05:25)
|
Sem bila in to že nekaj let preden se je Hofer pojavil v Sloveniji. Z možem zelo rada nakupujeva v Hofru, saj imajo zelo kvalitetne izdelke (posebej blizu so mi jogurti - imajo najboljše, sadje in zelenjava, piškoti in čokolade, pa tudi tehnične stvari so zelo kvalitetne). Nekatere stvari pa sva nabavljala in še vedno nabavljava v Merkurju (v Avstriji je to trgovina z živili). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mogoče res sodim med "rajo" (čeprav sem v državni službi, si žal ne morem privoščiti nakupov na visokem nivoju). Praviš, da živiš ob meji - potem zagotovo veš, zakaj Avstrijcem ni potrebno nakupovati v diskontnih trgovinah - zato, ker imajo 3x večjo plačo od nas. Res pa je, da ne hodim v Hardi (ne maram italijanskih diskontov, pa tudi italijanski butiki s cunjami so mi čisto zanič - zmečkane in slabo zašite cunje). O Merkatorju pa bom povedala samo to - kadar imam s seboj nakupovalni listek, se vrnem iz trgovine vsaj brez treh ali štirih stvari, saj imajo police slabo založene (ponavadi nimajo artiklov, ki so v akciji in jih tudi do konca akcije ne naročijo). Da ne omenim počasnih in nejevoljnih prodajalk...
|
|
|
|