|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj?
13.2.2007 3:58:47   
Anonimen
Pozdravljene,
imam velik problem, ki me psihično izčrpava. S fantom sva že dolgo skupaj, imava otroka. Prej nosečnostjo sva bila zaljubljenca in zelo dobra prijatelja, vse sva počela skupaj, zabavala sva se skupaj ... Zdaj pa je vse drugače. Spolnosti praktično ni, ljubezen je tudi odšla, zdaj pa je začel še hodit ven s prijatelji, česar prej nikoli ni počel. Meni to ni ok. In se kregava. On pravi, da ga omejujem. Da naj tudi jaz grem kam. Ampak meni to že prej ne bi bilo všeč, da bi hodila vsak po svoje, zdaj mi je pa še manj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj?
13.2.2007 8:06:45   
Anonimen
Ampak meni to že prej ne bi bilo všeč, da bi hodila vsak po svoje, zdaj mi je pa še manj.

Čaki malo, nekaj zasebnih trenutkov pa le morata imeti! In če imata otroka, pa on skrbi tudi za njega, ne vem zakaj taka panika.user posted image  Vse to pelje samo še globlje v kreg in razcepe. Pusti mu svobodo, ti pa se tudi sprosti in najdi si varstvo za otroka in pojdi s kolegicami malo ven. Mogoče si pa preveč zapečkarska postala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 8:20:31   
nina166
Dogovorita se, da gre enkrat ven on in ti paziš na otroka, drugič pa greš ti ven in on pazi na otroka. Lahko pa neseta otroka tudi kdaj k starim staršem in greta skupaj ven. Midva naredima to enkrat na mesec...stari starši so tako čisto srečni, da ga lahko pazijo, midva pa se tudi imava super...s tem, da ne pijančujema dolgo v noč, ampak pridema ob solidni uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 10:44:36   
srki
Zame je to, če nič ne moreš počet brez partnerja, totalna odvisnost od njega. Saj se imaš lahko fajn tudi brez njega. On je očitno to tudi pogruntal, pa s tem ne misli nič slabega. Moje mnenje pač. Pojdi tudi ti.

Ah, kako je svet čuden, eni svoje žene (ali obratno) nikamor ne pustijo, tisti, ki jim pa rečejo, naj gredo tudi sami se malo zabavat in sprostit, pa tega nočejo.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 22:18:21   
Suzi*
Ne se kregat!   Pogovorit se je treba o vajinih čustvih, občutkih, ki jih še imata eden do drugega, vajinih željah in ciljih.... ker tako kot si ti opisala problem, ni problem samo v tem, da gre on ven, tebi pa pač ni do tega, ampak je problem v vajinih čustvih (praviš, da ni več lubezni) in v tem, da nekako ne zmoreta vklopiti otroka v nov način življenja. Kar naenkrat nista več sama, da bi lahko vse počela skupaj, ti si malo bolj od otroka, intimnosti ni, tvoj se pa počuti zapostavljenega in se zateka k prijateljem. ....mogoče je tako, ugibam..........

Čeprav mislim, da občasno paše in je treba it malo ven SAM, brez partnerja (tudi če greš na aerobiko,...), ampak če se izhodi preveč ponavljajo (parkrat na teden, da ga dolgo ni, ne veš kje je,...), pa tudi meni ne bi bilo všeč!!!

Pogovorita se, preden bo prepozno, da bi vajin odnos še rešila!!!!!!

Srečno!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 23:51:44   
polma
Se strinjam z vsem, kar pravi Suzi!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 12:32:51   
Felicity
Koliko pa je otrok star?
Ko sem bila na porodniški in več ali manj samo z otrokom, je tudi mene vse motilo, kar je bilo povezano z njegovimi izhodi in podobno.

Svetujem ti, da si tudi ti privoščiš čas samo zase (in/ali s prijateji), pa naj bo to aerobika, kot ti je svetovala Suzi, ali kaj drugega, samo da malce 'izklopiš'.

Srečno & lepo se imej!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 10:08:30   
Anonimen
Zdaj pa je vse drugače. Spolnosti praktično ni, ljubezen je tudi odšla, zdaj pa je začel še hodit ven s prijatelji, česar prej nikoli ni počel. Meni to ni ok. In se kregava. On pravi, da ga omejujem.

Oprosti, to mi vse diši po....user posted image

raje se pogovorita, predno bo prepozno, Vso srečo ti želim rabila jo boš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 11:03:56   
daysi
Dokler se kregata je še v redu, ko bo nastala tišina bo kriza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 11:19:10   
Anonimen
Poznam tako situacijo in povem lahko, da se je s partnerjem zelo težko pogovarjati, saj resnično mislijo, da so omejeni le oni, ker nas morajo poslušati, da imajo le oni probleme, za katere smo povečina krive prav me.user posted image
Ne razumejo nas, da smo same doma, da se pogovarjamo le z otrokom, kuhamo, likamo,... Ne razumejo naše situaciije, kako je biti sam.
Kar se tiče seksa, ga ni, kljub raznim spodbudam, "hot" perilu,-10 kg... . Vem, da me ne vara, vendar me misel na to, da se "prazni "sam, malo odbija. O tem noče govoriti, le ponavlja koliko ima on težav, da ga naj pustim na miru, saj cel dan dela. Ne razume, da je moje delo tudi celodnevno, da sem tudi jaz utrujena, da rabim en objem, kakšnega ljubčka, prijazno besedo, da me malo cartlja,...karkoli. Ne rabim materialnih stvari, rabim njega, kot partnerja , osebo, ki ji lahko zaupam,ljubimca ... Rada bi se pogovarjala, ko je sedim za mizo , hočem se pogovarjati, on vedno govori le o sebi, svojih problemih, hobijih, prijateljih. Ko preideva na kakšno bolj globoko temo, vedno postane utrujen, nima časa, mora postoriti še to in ono. Ne morem se pogovoriti z njim.

(odgovor članu daysi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 11:31:26   
Anonimen
Kar se tiče seksa, ga ni, kljub raznim spodbudam, "hot" perilu,-10 kg... . Vem, da me ne vara, vendar me misel na to, da se "prazni "sam, malo odbija. O tem noče govoriti, le ponavlja koliko ima on težav, da ga naj pustim na miru, saj cel dan dela. Ne razume, da je moje delo tudi celodnevno, da sem tudi jaz utrujena, da rabim en objem, kakšnega ljubčka, prijazno besedo, da me malo cartlja,...karkoli. Ne rabim materialnih stvari, rabim njega, kot partnerja , osebo, ki ji lahko zaupam,ljubimca ... Rada bi se pogovarjala, ko je sedim za mizo , hočem se pogovarjati, on vedno govori le o sebi, svojih problemih, hobijih, prijateljih. Ko preideva na kakšno bolj globoko temo, vedno postane utrujen, nima časa, mora postoriti še to in ono. Ne morem se pogovoriti z njim.

Hudo, ni kaj.

Moški so res z drugega planeta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 19:34:01   
Anonimen
Tudi jaz te popolnoma razumem, ker sem na istem... ok nimava še otrok, ampak on pa zdaj sam hodi ven. Na začetku je hodil vsak petek, sedaj pa na 14 dni. Ampak ti povem da me to tako besni.... sam gre, s kolegom, jaz pa naj grem tudi takrat ven. ja, kot da se men da ven hodit.
pa ti predlagam glede sexa, sisni se k njemu, ga začni malo "rajcat", pa bo že popustil. Naj se med vama začnejo  iskrice, bodi pobudnica, pa boš videla... bo boljeuser posted image . srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2007 20:09:42   
Anonimen
Veš kaj? Daj "pozabi" za nekaj časa na svojega moža. Očitno nista na enaki valovni dolžini in bo vsakršno pogovarjanje pomenilo le novo teženje njemu in nerazumevanje tebi.

Pojdita z otrokom med ljudmi. V park, v slaščičarno, v šoping,  k prijateljicam. Imaš koga, ki ti popazi otroka? Daj ga v varstvo, ti pa si najdi dve, tri stvari, ki te veselijo in to počni. Ali pa se nauči česa novega, če te do zdaj ni nič veselilo. Skratka, najdi v sebi še kakšno drugo vlogo in interes razen biti mama.

Imam občutek, da se te je mož enostavno naveličal (sori izrazu) in da v tebi ne najde več energije in motivacije, ti pa se čutiš odrinjena. In se vrtita v spirali.

Imaš dve možnosti.

Čakaš, da se mož nekega jutra spremeni.
Ali pa sama narediš nekaj v smeri spremembe. In čakaš, ne predolgo, da mož to opazi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2007 20:19:25   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poznam tako situacijo in povem lahko, da se je s partnerjem zelo težko pogovarjati, saj resnično mislijo, da so omejeni le oni, ker nas morajo poslušati, da imajo le oni probleme, za katere smo povečina krive prav me.user posted image
Ne razumejo nas, da smo same doma, da se pogovarjamo le z otrokom, kuhamo, likamo,... Ne razumejo naše situaciije, kako je biti sam.

Kot bi opisala mojo situacijo pred parimi meseci. In kot je rekla ena tukaj, imaš samo dve možnosti: čakaš, da se mož spremeni ali se spremeniš ti. Srečno.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2007 20:23:15   
viv_
Na začetku je hodil vsak petek, sedaj pa na 14 dni. Ampak ti povem da me to tako besni.... sam gre, s kolegom, jaz pa naj grem tudi takrat ven. ja, kot da se men da ven hodit.

Madona, je pa pravi razvratnik! Enkrat na 14 dni gre sam ven... Groza!

In če se tebi ne da, se še njemu ne sme, a kako?

1x na 14 dni grem jaz sama zvečer ven, pri 2 majhnih otrocih! In kaj pravi moj mož:"Hvala bogu, pejt pa se zlufti!" In ja, on gre tudi ven, sam, s kolegi!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2007 11:20:20   
Pajaca
Ja ja viv kar priznaj da greš večkrat ven!!!

Jaz grem velikokrat zvečer sama ven. Pa na telovadbo hodim. Pa on gre kam. Pa skupaj greva. Pa vse to se mi da, k mi je tko fino it mal sama ven... se prav fajn počutim pol.... jupi!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2007 14:03:27   
MH0

Hudo, ni kaj.

Moški so res z drugega planeta?

To se sigurno dogaja tudi v obrnjenih vlogah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......