Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Če nimaš toliko denarja da moraš igrat samohranilstvo potem ne imej otrok. To je moje mnenje. Halo??? No comment! Koliko vas je tu takih, ki kritizirate... Tako kot je že ena napisala - davkoplačevalski denar je od nas vseh! Koliko tega denarja gre v rit tistim, ki že imajo toliko, da še sami ne vejo? Pa nove pisarne, parlamenti, kao neka izobraževanja v tujinah, službeni mobilniki, nakupovanje s službenim avtom in gorivom, nakup nekega ******* letala, ko ga sploh ne bi rabili... Pol se pa zgražate nad osebo, ki bi pač vzela tisto, kar že itak ful ljudi dela. Če se samo po tem forumu sprehodite VI, ki obsojate, boste zasledili kup vprašanj o tem, kaj vse ukinjajo za otroke, pa ne bo tega dodatka, pa zmanjšajo tisti, pa povečava vrtca - BTW - a ste vedli da smo v Evropi tretja država po visšini plačila vrtca? Kaj pa po plačah? Smo pa precej nižje... Seveda tisti, ki imate plače, službe... Ko pa se gre za službe... Ma delala sem tudi po 2,3 tedne zastonj, da me "sprobajo" in so bili zadovoljni - ja super! Dobim pogodbo, skoz jamrajo, ne dajo regresa, dopusta, delam po dve izmeni... Ko pa izvejo, da sem noseča pa ADIJO! Pa ti isti si privoščijo vse na pošten način? Ne bi rekla... Sam njih se nobeden ne dotika... Sploh pa ne vem, kaj mate za moralizirat! Sej ta denar ne gre neposredno iz vašega žepa v ta namen. Tako ali tako davke moramo vsi plačevati, a ne? Pardon, sam tole me res razkuri!
|