Gordana-3 -> majhna 8,5 mesečna vražička (12.2.2007 21:40:56)
|
moja pupa je stara 8,5 mescev. pred dvemi tedni je pogruntala, kako se plazi po vseh štirih, prej se je samo vlekla - ko kača. tako kot prva, se je tud takoj začela postavljati na noge, ni še stabilna, zato se velikokrat kar poruši, počasi pa že grunta, kako se mora spustit nazaj na ritko. že prvo sem zelo težko zamotila s kakšno igračko, ampak je nekako šlo. mislila sem si, da imamo pravega hudička, ko je začela stopicat - od takrat dalje smo bili skoz na nogah. z njo nismo mogli sedet nikjer na miru 5 minut. sem si mislila, da bo ta druga boljša, ampak sem se uštela - je še hujša od ta prve. plazi in postavlja se na noge NONSTOP, ne zamotiš je z nobeno igračko, morda le za zelo kratek čas, če si zraven nje. nimam več ideje, kakšno igračko bi ji dala, nič ni zanimivo. s čim se igrajo vaši 8-9 mesečni otroci??? v glavnem - ona bi se plazila in pa nosila. najbolj zanimivo je plazenje h košari, kjer imamo drva, ker kurimo na kaminsko peč. pa tudi ta pečka je postala zanimiva. oči moram imet skoz na njej, ker z roko veselo sega proti steklu, kjer lepo gori. stajica ni varianta, da jo postavim not. danes sem jo za kratek čas zamotila le s posodami, ko sem ji odprla eno kuhinjsko omarco. še sreča, da v vozičku na sprehodu ne protestira. se opravičujem ker sem se tako razpisala ....
|
|
|
|