Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 12.2.2007 22:06:59
|
|
|
|
bskrle
|
Pomivanje oken, čiščenje stranišča - to pa rada.
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 12.2.2007 22:51:52
|
|
|
|
eya
|
Od pospravljanja mi je najbolj zoprno brisanje prahu, od kuhanja pa trebljenje in čiščenje zelene solate.
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 12.2.2007 23:01:50
|
|
|
|
polona2
|
Pomivanje oken.
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 12.2.2007 23:07:09
|
|
|
|
Meggi
|
eto solata. Zato jo pa jaz Vegetarijanka- tak poredk jem. Ker mam preveč dela z njo- pojem pa na brzino,...
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 12.2.2007 23:11:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
vso pospravljanje in čiščenje, ter seveda likanje kuham pa rada, a imam premalo časa
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 13.2.2007 8:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sem odkrita, ne ljubim nobenega. Ampak najbolj mimo pa mi je brisanje prahu - pobrišeš in je čez dve minuti skoraj enako. Sicer smo mi pohišto zmanjšali na minimum, tako, da je za bristai zelo malo
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 13.2.2007 8:54:46
|
|
|
|
CUKRČEK
|
"prenašanje" tečnega deca
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 13.2.2007 9:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem,da je to najtežje opravilo!
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 13.2.2007 15:21:38
|
|
|
|
rainbow
|
kje naj začnem kar se mora, ni težko, pravijo. To že ne drži zame. Naredim pa vseeno.
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 13.2.2007 15:24:45
|
|
|
|
fusia
|
Meni je najbolj zoprno sesanje in pomivanje po tleh. Pa pometanje tud seveda. Če bi se temu lahko izognila, bi bilo moje življenje takoj lepše. Prav rada pa perem (na stroj;)) in likam.
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 16.2.2007 21:37:51
|
|
|
|
zverinca
|
Jaz pa SOVRAŽIM pomivanje oken in brisanje prahu. Ostalo mi ni problem, ampak za okna bi pa res mela koga, da mi pride enkrat na mesec, al kolkokrat je pač treba okna pomivat
|
|
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 16.2.2007 22:40:16
|
|
|
|
Capyka
|
Najbolj grozno je zame npr. ko pomiješ posodo in ostanejo v pomivalnem koritu ostanki hrane - to spucat! Mi grejo kar lasje pokonci! BLJAK. Sploh ne vem, zakaj Pa omarice v kuhni pucat. Pa mizo po kosilu pobrisat. Ka sem čudna . Drugo še nekako gre. LP Capy
|
|
RE: Zoprna gosp. opravila 19.2.2007 11:35:28
|
|
|
|
Felicity
|
na živce ni gre: , (verjetno edini reveži brez pomivalca ), , , čiščenje zelene solate zavračam popolnoma, raje je niti ne jem, kot da bi jo morala čistit,
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?