livia -> RE: Kako dodajate? (17.2.2007 19:31:35)
|
Joj, kolk me nase spominjaš. Ko sem jaz ugotovila, da bo treba dodajat, sem mislila, da se mi je porušil svet. Po glavi so mi hodila vprašanja, kako bom šla na daljši sprehod, pa kolk cajta vzame ta priprava flašk itd,... Skratka, brez skrbi. Stvari si lahko tudi zelo poenostaviš. Mi smo imeli, mislim da, okoli 4-5 stekleničk. Jaz jih nisem sproti prala, ampak šele, ko je prišel mož domov. Sterilizatorja ne rabiš, vsaj po mojem mnenju. Mi smo sterilizirali 1x na teden ali celo manj, kar v loncu. Opereš pa vsakič s Prilom in vrelo vodo. Kot je že rekla predhodnica, ti ful prav pride dozirna posodica. Moja dečva je hotla bit skoz po rokah in z eno roko bolj težko pripraviš flašo brez dozirne posodice. Kar se gretja vode tiče, sem imela jaz tak sistem. Zjutraj sem v grelcu za vodo zavrela vodo, jo pustila 15 minut do pol ure, da se je malo ohladila in jo dala v termosko. Tako sem imela pripravljeno vodo za cel dan. Zvečer sem vajo ponovila in je voda v termoski bila za zjutraj ravno prav topla. Upam, da sem ti kaj olajšala. Ne sekiraj se, ker boste še prekmalu samo na žlici.
|
|
|
|