|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 20:51:20   
Anonimen
:(( :(( :(( in še enkrat :((
Cel dan je bila moja mala skoraj že 5.mesečnica sitna. Nimam pojma kaj ji je bilo. Ni se hotela dojiti (na splošno se mi noče dolgo-par minutk), ne jesti, ne v vozičku bit, samo pokonc in afne guncat. Čisto ves čas je samo tulila in za kakšne pol urce čez dan zaspala.
Čist izmučit me zna. A bodo že zobki??? Rada si brusi dlesni s skorjo kruha in z bebi piškotom (sem ji ga kar dala in se je pridno motila z njim in se temu primerno zapackala)
Najhuje mi je ko samo tuli in spušča solzice, pa je ne znam pomiriti.
l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 21:04:22   
hana9
ojla,
možno da so zobki, pri nas je blo včasih isto, ampak hvalabogu zelo redko.od sobote naprej pa imamo prvi zobek.:bravo:
ni hujšega ko naši sončki jokajo pa jih ne moremo potolažiti, a ne?meni se kar srce zraven para.
saj bo spet boljše.
lp:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 21:09:57   
ZARA
oh Tassy ne obupat no....
Verjetno je detka imela samo en slab dan...sej ji pridada ane??
Jst mam detko staro 4.5 meseca in me tud ksn dan preseneti s njeno neverjetno trmo (bik)....
Lahko da bodo zobki???Moja tud zveci skoz neki v usta tlac ampak to traja ze en mesec in pol...tko da ne vem vec,hihi...

papa :miska: pa sporoci kako bo naslednje dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 21:14:25   
tina.nika
Tudi moja Nika ima vcasih tak dan da se cel dan:((, ponavadi je to dan pred slabim vremenom, pa tudi ob polni luni zna bit cmerava. Drugac je pa zelo :):love: deklica.
LP, Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 21:30:16   
Anonimen
Zara tudi pri nas že precej dolgo vse tlači v usta,
bom poročala o njeni pridnosti ;) 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes obupno jokavi
20.9.2004 22:28:14   
Urša
Nika je mela tud danes slab dan. :( Bo jutr bolše, upam! :)-:)-:)- Naši sončki ne morjo bit vedno samo veseli in nasmejani, sej mi tud nismo! Jih je treba razumet. :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes obupno jokavi
21.9.2004 11:05:48   
Anonimen
Pri nas (in menda povsod) je bilo vedno tako: ko je mali naredil velik preskok v razvoju, je začel obvladati nove stvari, je bilo zanj to tako razburljivo, da je bil od vsega skupaj zelo razdražen. Menda vedno preskoku v razvoju, ki se občasno zgodi zelo na hitro, sledijo dnevi ali pa vsaj kakšen dan, ko je otrok jokav in razdražen. Tudi pri nas je bilo večkrat tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes obupno jokavi
21.9.2004 11:30:41   
ČITA
Tud jaz bi včasih kar že ob 12.00 dol padla ker ma sinko tak dan kot da bi na ježku sedel. Ampak ko pride večer sem že boljše volje ker vem, da bo zaspal, drugo jutro pa bo priden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Menjanje postelnjine
petruska

Kako pogosto menjate postelnjino?

enkrat tedensko (18%)

enkrat an 14 dni (42%)

enkrat mesečno (33%)

enkrat na dav meseca (4%)

redkeje kot na dva meseca (3%)

Število vseh glasov: 387

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!