Sem mamica navihanemu 3,5 letniku in v drugo noseča (14 tednov). Včeraj me je sin zadel z ritko v trebuh, v bistvu se je z viška vsedel oz. spustil name.
Mislite, da bi lahko bilo z malim v trebuhu kaj narobe?
Lp vsem.
Anonimen -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 14:41:57)
Ravno včeraj sem na Pušenjakovem forumu brala, da udarec, ki ne poškoduje tebe, otroku ne more nič. Da je zelo dobro zavarovan.
Jaz se na tvojem mestu ne bi bala, da je kaj narobe.
tinkatonka -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 15:12:17)
Otroci so res dobro zavarovani v trebuhu. Jaz sem namreč v 7.mesecu nosečnosti imela "napade štoravosti". Enkrat sem si zvila gleženj na ravnem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], drugič pa padla po stopnicah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Z malim je bilo vse vredu.
Lp Tina
ribica. -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 15:48:43)
Ne skrbi, nič mu ni.
Baucka -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 15:49:26)
Jaz sem se v 7 mesecu v vrata zaletela. Odprla sem jih in ker nisem mislila, da sem že tak široka sem se v trebuh zadela. Sem imela naslednji dan ultrazvok in ni blo nikjer nič videt, da bi blo kaj narobe.
mončka -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 17:02:21)
tudi jaz mislim da je zelo mala verjetnost da bi bilo kaj narobe z bebijem .Ko sem bila sama noseča 34 tednov sem se na poti v materinsko šolo spotaknila ob neko verigo in seveda padla kot deska direktno na trebuh.In z mojo bebiko ni bilo nič narobe,so pa mi svetovali v porodnišnici naj bom malo bolj pozorna na gibe in na kakšenkoli izcedek.Sem pa vprašala Dr.Pušenjaka za mnenje in mi je tudi on povedal da je možnost da bi bilo kaj narobe z otrokom minimalna. Edino v takih primerih se lahko zgodi da bi počila posteljica in bi prišlo do krvavitve vendar se to pokaže že v prvi uri ali dveh - saj tako mi je odgovoril
srečno
StBarbara -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 17:14:35)
Brez skrbi, jaz sem v 37 tednu imela prometno nesrečo in sem se s trebuhom zaletela (močno) v volan avtomobila, pa malemu ni bilo nič.
Strawberrie Cherrie -> RE: Udarec v trebuh (12.2.2007 18:20:50)
Mislim, da ni bil tako hud udarec, da bi otročku škodovlo - ne skrbi, raje uživaj v [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Češnja -> RE: Udarec v trebuh (13.2.2007 10:42:03)