|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NASELJE
12.2.2007 14:04:45   
Saša27
Rada bi izvedela čimveč razlogov za in proti kupnji nove hiše (VI. gradbena faza-podaljšana) v novih naseljih, v katerih je površina parcele cca.500m2????

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 12.2.2007 14:05:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NASELJE
12.2.2007 14:14:26   
Anonimen
gradbena faza je četrta in ne šesta :)

odvisno od cene..imaš kako točno ogledano? koliko kvadratov je zemlje, koliko hiše, iz česa je hiša narejena, in koliko denarja hočejo zanjo? je samostojna ali dvojček, trojček?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 14:18:34   
Saša27
Šele sedaj, ko si me opozorila sem videle, da sem napisala 6 in ne 4 gradbena fazauser posted image

Drugače pa je kvadratura cca.140m2 (dvo etažna), cena 155.000 EUR, hiša je klasično zidana, z vso infrastrukturo, hiša je samostojna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 14:30:54   
Anonimen
Jaz mislim, da je to zelo fajn, ker boš imela po vsej verjetnosti urejeno okolico in urejeno infrastrukturo, vse hiše bodo nekako enako stare, verjetno si ne bodo ljudje zraven postavljali še tisoč in en kurnik...Je pa po IV. gradbeni fazi do vselitve še kar dosti dela, no vsaj pri nas je bilo tako... Če bi lahko še enkrat zbirala bi si zbrala hišo v novem naselju, ker menim, da je kvaliteta življenja boljša.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 17:49:37   
Anonimen
hmm..ne vem....to je skor 37,2 mio. samo povem, da smo mi do sedaj porabili dobrih 38 mio tudi na parceli skor 500 kvadratov, pa je bil komunalc ful drag (5 mio! - ne vem v keri občini bi vi kupil, mi zidamo v kranju), ampak je hiša zidana s siporexom, ima pa hiša 195 kvadratov! in balkon! in v tej ceni vštete že vse napeljave, priključki do hiše, in tudi že ometi, centralna in estihi. no res pa je da ni fasade ki pa računam da bo ene 2 mio. pa še taka je kot smo jo želeli sami. jaz je ne bi kupila, raje zidam sama, ker mi je to tudi hobi na nek način :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 18:06:16   
Anonimen
Lara sem se kar ustrašila,ko sem videla koliko moljonov ste do zdaj dali.Ali v to vključuješ tudi nakup parcele?
Midva sva parcelo dobila in čakava papirje za nadomestno gradnjo.Na mestu kjer bova zidala zdajje stara hiša in imava že vsa dovoljenja od komunale in elektra.Ta dovoljenja niso bila draga.Morda zato,ker je že vse na parceli.Tudi midva bova gradila s siporeksom(yutong).Do zdaj sva kupila ves siporeks,les,vse za streho,okna,vrata,železo,tako,da čakava samo zeleno luč za začeti.Za vse našteto sva do sedaj dala 6 miljonov,zato se mi zdi tvoja cifra tako visoka.Gradila bova bolj majhno hiško 100m2.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 7:10:56   
Saša27
Sej bi tudi midva sama zidala, pa ni časa, tako da sva primorana kupiti hišo, se pravi po tvojih besedah sodeč Lara, se navsezadnje tudi splača kupiti to hišo (cena).
Hiše so nama z možem zelo všeč, stojijo v prekrasnem naselju dvajsetih hiš, okolica je čudovito urejena, za hišo dobiva bančno garancijo, barvo fasade si lahko sama izbereva, kot sem napisala je vsa infrastruktura v hiši (voda, elektrika, kanalizacija, plin, telefon, internet)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 12:47:50   
mala maja
če je cena okoli 160 tisoč € ali bivših cca 40 mio sit se ti splača.

Drugače pa ne . So pa naselja full draga, pa čeprav so vedno full luštne hiške.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?