Lea77
|
Ni bila nič ljubosumna na mlajšo sestrico? Pri nas smo imeli kar nekaj časa težave,ker ga je kar udarla.Verjetno smo prvič preveč burno reagirali in je vidla,da s tem zbuja pozornost in je potem nadaljevala s tem.Zdaj se je ustavla in bi ga samo ljubčkala in stiskala (prvih 14 dni je bilo tudi tako,potem sta prišla tašča in tast z dopusta in ni vedla kaj bi se spomnila in ga je udarla...potem je bilo 2 mesca grozljivka).Pa smo probali vse živo,kregat,lepo povedat, kaznovat,...in ni nič pomagalo,kar naprej si moral paziti,ker ga je božala in potem kar naenkrat udarla. Ko sem prišla z bolnice je pa mene mlatila.Zgleda,da ko je ljubosumna pokaže na tak način,samo meni to ni sprejemnljivo,ker sem strogo proti nasilju.Ne vem od kod je sploh lahko to dobila,ker jo nikoli ni noben udaril. No, v glavnem upam,da je zdaj tega konec,ker je že 14 dni pridna.Zdaj hoče,da pestujem oba,vsakega na svojem kolenu,se pogovarja z njim,ga objema,...samo še vedno sem vsa na trnih ko je blizu,da se ne spomne spet kakšne. še eno smešno povem...Zadnje čase se je spomnila,da je vse njeno (moja mama,moja nona, moja roka,...) in smo bli v lekarni z mojo mamo,jaz sem stala v vrsti,Tiana je pa tekala od mene do none in govorila:Moja mama,Moja nona.Medtem ko je bla pri Moja nona se je vrsta premaknila naprej in na moje mesto je prišla druga ženska,Tiana pa jo je objela in rekla:Moja mama.Ko je ugotovila,da je falila je vsa šokirana prišla k meni in stala kot pribita zraven. Lep pozdrav vsem...
|