Mayag -> Denarno nadomestilo (12.2.2007 12:51:28)
|
Pozdravljeni! Rada bi vam predstavila svoj problem in upam, da mi boste lahko svetovali. Imam 8 let delovne dobe,sedaj pa sem zaposlena v novi službi 3 mesece in mi v sredini februarja poteče pogodba.Ker so v službi zadovoljni z mano,sem prepričana,da bom dobila novo pogodbo.Ampak v službi ne vejo,da sem noseča(kratek čas).Da bom imela dosti časa,da razmislim kako in kaj, jim ne bom povedala o moji nosečnosti,dokler ne dobim nove pogodbe,ampak po ovinkih od sodelavk sem izvedela,da v tej firmi delavcu podaljšujejo pogodbo po 3 mesece eno leto. To se pravi, da jim bom morala povedati že zaradi razmer(trgovina). Uglavnem, pričakujem, da bom dobila odpoved še preden bi se mi začela porodniška. Zdaj pa me zanima, če mi lahko poveste kaj se bo potem zgodilo z mano oz. kje naj poiščem odgovor. Če bi šla na bolniško v času, ko sem zaposlena za določen čas(3 mesece) in bi bila na bolniški do pričetka porodniške me zanima, kaj to pomeni za porodniško nadomestilo oz. ali je to sploh možno. Hvala!
|
|
|
|