Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere kreme za obraz uporabljate? 21.2.2007 17:27:50
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya U, kake nore cene za kreme... Jaz uporabljam pa kar Niveo visage, ki stane tam nekje okoli 1500 sit. Se podpišem! Ampak imam pa tudi ful mozoljčkov in razširjene pore, tak da se non-stop skrivam za pudrom! A res tale NUXE tako pomaga pri mozoljčkih? Zanima me celo ime in kje jo dobiti?
|
|
|
|
RE: Katere kreme za obraz uporabljate? 21.2.2007 17:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka A res tale NUXE tako pomaga pri mozoljčkih? Zanima me celo ime in kje jo dobiti? Pojma nimam, če res pomaga, samo jo vse ful hvalijo. Mislim, da je NUXE kar celo ime (razen če imaš v mislih konkretno proti mozoljčkom), videla sem jo pa v lekarnah.
|
|
|
|
RE: Katere kreme za obraz uporabljate? 21.2.2007 19:09:32
|
|
|
|
mišk
|
Jst prisegam na vichy-jeve izdelke. Za obraz Nutrilogie 1, za okol oči Oligo 25 yeux.
|
|
|
|
RE: Katere kreme za obraz uporabljate? 21.2.2007 20:10:28
|
|
|
|
Seven*
|
Nuxe je zelo kvalitetna kozmetika. Se kaksno stopnicko visje od Vichy. Ne vem pa ce imajo linijo proti mozoljem, to pa res ne vem. Pozanimaj se v kaksni vecji lekarni.
|
|
RE: Katere kreme za obraz uporabljate? 22.2.2007 23:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mercatorjevo dnevno kremo za 2,5 €.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?