Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 13:30:56
|
|
|
|
fricka
|
Mi imamo tud 3 avtomobile, pa samo en sedež. Ti žal nisem nič v pomoč. Nam pa to ne dela nobenih problemov, čisto uspešno prestavljamo sedež.
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 13:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A za tamalega avtosedež nabavljate? Ne vem, če prav razumem, zato sprašujem. Jaz prisegam na Maxi cosi avtosedeže. Ti pa predlagam, če vam finance hudo škripajo, da za tisti avto, v katerem se otrok največ vozi, kupite nov sedež, za druga dva pa rabljena avtosedeža. Ali pa vsaj za babičin avto rabljenega. Ona ju verjetno najmanj vozi, ne?
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 14:22:17
|
|
|
|
škratek
|
Mi imamo v enem avtu Romer Kinga, v drugem pa Evolvio. Za enkrat ok.
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 14:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
madona ja s temi zici je cela znanost. trenutno je samo moj avto opremljen s concordom trimax za tamalo in concordom lift evo za tavelko. v moževem avtu je samo en concord trimax v katerem se lahko vozita še obe ker je od 9 - 36 kg..ena punca ima 9 ena pa 18 kg! v babičinem družinskem avtu pa je tudi trimax. ima pa doma še enega od 9-18 kg od nanie in je res samo za kratke vožnje in je v babinem avtu ki ga ima samo za po mestu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?