* -> Med.sestre imajo pik name… (20.9.2004 18:38:56)
|
Danes sva imela drugi pregled posvetovalnice in mali se je zredil za 485g in spet zrastel 6cm…Sestra je rekla premalo, dodajati treba…pa sem jo vprašala, koliko mora spiti za en obrok, predlagala je namreč, naj ga stehtam, pa mi je odvrnila, da na flaški otroci morajo spiti 150g…odvrnila sem, da je to koristen napotek, kaj pa dojeni??? Pa sem jo znova vprašala, koliko pa dojeni, pa ni nič omenila. Pojma nima..grrrrr. Zdravnica pa ni omenjala teže, zato sem jo zaskrbljeno vprašala, če mi napiše recept za dodatek…malo se je začudila, pregledala mere od odpustne teže do sedaj, velikost, obseg glavice, prsnega koša… in rekla, da je čist o.k. teža in vse ostalo. 15g še mora pridobiti v 4.dneh, ker čez 4 dni je mesec naokoli, odkar sva bila nazadnje tam…plus tega imava še zalogo iz prejšnjega meseca 310g…razvija se zelo lepo. In ker je bil cel teden malo žnodrav…je to to…in ker so problemi pri dijenju okoli 2. meseca..zdaj ne bo nobenih težav, ker sva čez te težave že šla, tako da jih nisva čutila. Povedala sem ji, naj razloži sestri naj ne govori tja v tri dni, ker se mamice sekiramo… Pa še to, luleka moram čistiti, prej nisem potrebovala, sedaj pa je že potrebno. Tak je to…sestre mi niso naklonjene… Cepljen je bil..sedaj ga pa moram skopati baje…ali ne???
|
|
|
|