slikanje dojk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> slikanje dojk (12.2.2007 10:20:56)

Zanima me,ali katera ve,koliko stane samoplačniško slikanje dojk?

dory -> RE: slikanje dojk (12.2.2007 16:08:24)

A to mislis mamografija? Ce ja tam okol 40-45 €

Anonimen -> RE: slikanje dojk (12.2.2007 16:16:10)

Hvala,sem že klicala.Cena je 20.000 starih tolarjev.

dory -> RE: slikanje dojk (12.2.2007 16:18:25)

A tolk drago? k sem glih prej brala o tej mamografiji kolk je na enem institutu...hvala za info...to bo tud mene zanimalo...

Anonimen -> RE: slikanje dojk (12.2.2007 16:22:50)

Sem prosila za napotnico pa pravijo ,če nimaš težav te pred 50.letom ne dajo slikati. Tudi bris bi rada naredila,vendar še ni tri leta od kar so mi ga vzeli,zato moram sama plačati.(35 evrov)
Zadnje čase poslušam,da ima vsaka četrta ženska začetek raka na materičnem ustju,zato me skrbi,ker sem imela velike gin.težave.V glavnem moraš imeti denar,če želiš,da ti opravijo preiskave.

dory -> RE: slikanje dojk (12.2.2007 18:40:37)

s tem se pa popolnoma strinjam in obenem sprasujem, zakaj hudica moramo placevat dodatno zdravstveno zavarovanje? saj moras tako ali tako vse sam placat, sploh ce zelis prit kaj prej na vrsto kot enim mesecem+ ... zalostno res...

Pajaca -> RE: slikanje dojk (13.2.2007 9:35:28)

Poleg mamografije obstaja še breastscan. Stane okoli 15.000 sit, pa se tudi jaz tja odpravljam. Je pa mislim da v LJ in MB. Št.: 01 561 25 21

Meni na centru za bolezni dojk pravijo, da sem za mamografijo še premlada, kljub temu da sem v rizični skupini, me le pregledajo. Tu pa so rekli, da gre za drug postopek in da delajo preglede ne glede na starost.

Potem pa imaš še UZ dojk, to pa delajo nekje v Murglah. Ne vem točno kje.

Po moje je najbolje da svojega os.zdr. prosiš za napotnico za pregled dojk in greš rečmo na CBD v lj in te tam pregledajo, potem pa se bo zdravnik odločil kako in kaj je z mamografijo, še vedno mu lahko na pregledu rečeš da si jo boš pač doplačala.

jakaracman -> RE: slikanje dojk (13.2.2007 10:44:38)

Pred 40 letom , je bolje narediti UZ dojk, saj je tkivo pregosto za mamo.Prijavi se redno in ne plačuj samoplačniško.

Stran: [1]