naslanjanje glavice na ramo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


bibalezung -> naslanjanje glavice na ramo (12.2.2007 8:36:50)

Moj sinek bo čez dva tedna dopolnil šest mesecev in je zaenkrat še polno dojen. Dojenje nama gre najbolje v ležečem položaju in nato kupček podirava najvčekrat tako da se sam uležem na hrbet in si malega položim na prsi (na ramo si ga enostavno ne morem naložiti ker ima okoli 9 kg in tega moja hrbtenica ne prenese). Zadnja dva dni pa opažam da medtem ko v bistvu pase kravice na meni glavico ful močno nagne na levo stran in to tako da si jo skoraj poleže na levo ramico. Jaz mu jo potem samo rahlo potisnem nazaj in jo potem spet drži ravno in pokončno. na desno je ne naslanja. A me naj skrbi ali bo to minilo samo od sebe?




Anonimen -> RE: naslanjanje glavice na ramo (12.2.2007 8:51:13)

ali si ga probala dat samo na trebušček na polstlo tako da bo sam ležal na trebuščku...pasel kravice in ne da je na tebi..??




bibalezung -> RE: naslanjanje glavice na ramo (12.2.2007 10:48:04)

Če sam leži na postelji ima glavico lepo poravnano. V bistvu bi kupček lako podirala tako da sam pase kravice ali da ga dam sedet, mene bolj skrbi dejstvo da v tako čudnem kotu "polaga" glavico na ramo. Opazila pa sem tudi, da ko se obrača levo in desno, glavico v levo stran obrne bolj kot pa v desno.




natalia -> RE: naslanjanje glavice na ramo (12.2.2007 22:10:10)

povprašaj pediatrinjo.




Stran: [1]