lojzika -> RE: mozolji že spet (13.2.2007 23:55:28)
|
Spet bom zatežila, prej ko sem jedla kontrac. tabletke, sem imela fajn kožo. Nikoli se nisem mazala z nobeno kremo, v nosečnosti pa sem začela dobivati mozolje zato sem poskusila z Vichy Normaderm, dala 7 jurjev in ni pomagala, potem se zopet nisem na jezo mazala z ničemer. Decembra sem si kupila pa to Garnier PURE pa nekak ne pomaga piše gor da vsebuje glinico, cink in antibakterijske sestavine, po tem takem ni alkohola notri ali pač??? No se pravi tudi če se z ničemer ne mažem, imam mozolje tako, da moram sedaj poskusit neki drugega. Prehrana pa mislim da je tudi ok, se ne prenajedam nekega prekajenega mesa pijem veliko vode, zelenjava, sadje je tudi vsak dan na jedilniku Ne vem a naj grem do osebnega zdravnika pa naj mi neki napiše, da ne bom zapravljala celga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali bo hecno če grem samo zato k zdravniku? Na tem forumu sem nekaj brala o koprivinem čaju. Kje se ga pa kupi v lekarni najbrž bom poskusila za 1x koprivin čaj
|
|
|
|