hariba -> RE: Črna gora-izkušnje, nasveti (17.2.2007 19:25:22)
|
Mi smo bili pa lani in predlani v Budvi- Slovenska plaža. Fenomenalno! Hotel Alexander je sicer bolje opremljen, toda nam ni za udobje tega imamo dovolj doma. Tam je inlusive, nam pa je bol všeč polpenzion, ker sm o hodili na izlete. Nikjer ni tako bogate ponudbe izletov kot pra v Budvi. Domačini jih ponujajo kar na plaži. Mi smo lani šli v Albanijo in na rafting po kanjonu reke Tare, predlani pa na Skadrsko jezero. Res so mnogo nižje cene kot tisti , ki jih organizira Relax. Sicer se pa v Buvi najde kaj za vak okus in generacije. Za mlad ežuranja kolikor želijo, za šolskomularijo je velik luna park, ,cyber cafe , tobogan, za najmlaše tudi luna park in zelo lepo urejeno otroško igrišče. Izbira v trgovinah je dobra, ob plaži in glavni sprehjalni poti je mnogo lokalov z različno hrano. Cene ugodne. Med Budvo in Bečiči cel dan vozi vlakec, Skratka jaz sem bila prvič ful prijetno presenečena. Ni primerjavo s Hrvaško obalo, v Monte negro se mnogo več dogaja. Bolj se trudijo. Tu tisto o njihovi lenobi ne drži najbolj.
|
|
|
|