Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 14:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni se je to naredilo edino takrat, ko je sin dopolnil 18 let in nisem pravočasno nesla potrdila o šolanju. Danes te tako opozorijo po pošti. Kaj je bilo pa pri tebi pa nevem, najbolje, da pokličeš na CSD in uprašaš.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 14:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A tu je mogoče že pretekel in nisi vložila nove vloge?
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 14:41:30
|
|
|
|
Lunc_a
|
Gotovo misliš za prejšnji mesec Ker ta mesec ga šenobena ni imela nakzano,saj bo šele v sredo
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 15:10:04
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem morala prejšnji mesec nest vlogo, ker je tud moj dopolnil 2 leti in ga je potrebno vsakoleto na novo zaprosit. jaz sem dobila domov obvestilo do kdaj moram oddati vlogo.
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 15:27:35
|
|
|
|
digi
|
Lunc_a otroški so menda v torek, ne v sredo;)
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 15:28:39
|
|
|
|
digi
|
Eh prav maš, starševski itd. je v torek, otroški pa v sredo....
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 15:48:21
|
|
|
|
lukec
|
Seveda sem mislila za januar, ne za ta mesec. Vlogo pa sem oddala decembra in tudi odločbo sem že dobila. Nimam pojma kaj bi bilo lahko narobe.
|
|
RE: Otroški dodatek pa ne sprašujem kdaj 11.2.2007 15:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda sem mislila za januar, ne za ta mesec. Vlogo pa sem oddala decembra in tudi odločbo sem že dobila. Nimam pojma kaj bi bilo lahko narobe. Potem je pa najbolje, da jutri pokličeš in vprašaš. Mogoče so pa te zgrešili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!