Strawberrie Cherrie -> RE: Morski pes (12.2.2007 18:15:45)
|
No, jaz sem ga naredila sledeče: najprej sem ga dodobra odcedila, ga ohladila - je bil ok 4ure v hladilniku, pa pap.brisačke sem spodaj sokz menjavala. POtem sem ga narezala na kotlete, tako da so se pri koncu še skupaj držali. Nato sem ga posolila, dala gor ogromno česna in petršilja, tudi med 'zareze' med kotleti. Ob stran pa sem dala čebulo (rdečo in belo), por, črne olive, korenje, bučke - nato sem dala vse skupaj za cca 30minut v pečico -> morski pes je spustil še toliko vode, da se je vsa zelenjava dušila - bilo je fenomenalno dobro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zraven sem naredila še pečene kruhke z olivnim oljem, česnom in baziliko, ter najprej kuhan, nato popečen krompir na maslu -> bilo je ODLIČNO. NA vrh pa Urškin tiramisu.... še anglčki bi jedli, če bi zobke imeli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|