Suho lasišče (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nikki24 -> Suho lasišče (11.2.2007 11:52:32)

Živjo!

Jaz imam že od začetka nosečnosti grozno suho lasišče. Prej tega nisem nikoli imela. Ne samo, da bi imela prhljaj, takoj ko si operem glavo imam totalno suho kožo po glavi. Sem zamenjala že dva šampona in ni še nič bolje. Je imela še katera podobne probleme in predvsem kako je to odpravila.

Lp

guppy -> RE: Suho lasišče (11.2.2007 11:56:11)

Sicer nimam takih težav... ampak mi je najprej padlo na pamet, da mogoče obstajajo kakšne maske za lase/lasišče, ki bi lahko odpravile te težave. Si poskusila kaj takega poiskat?

katjuša79 -> RE: Suho lasišče (11.2.2007 13:35:31)

za suho lasišče pomaga olivno ali mandeljevo olje. Na suho lasišče si utri to olje in pusti par ur. potem speri in si umij glavo z blagim šamponom (najboljši je otroški). lasje bodo sicer malo mastni vendar pomaga. uporabi, po potrebi.

Priporočam ti, da to narediš čez vikend.

Anol -> RE: Suho lasišče (11.2.2007 13:39:40)

Živ,

Jaz sem imela tako v prvi, kot sedaj v drugi nosečnosti prhljaj, drugače ga pa sploh nisem imela. Meni pomaga šampon Head & Shoulders. Če ga še nisi probala ti ga svetujem. Bo pa minilo po porodu oz. meni se je končalo, ko sem nehala dojit. Očitno hormoni malo drugače funkcionirajo in se pojavi prhljaj. 

Anol

mimikimi -> RE: Suho lasišče (11.2.2007 19:54:24)

za suho lasišče oz. prhljaj najboljši Vishy- jev šampon. preverjano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]