potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (11.2.2007 10:21:47)

Raje sem anonimna,da me kdo ne prepozna...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Stvar je taka. Trenutno sem v 9.tednu nosečnosti in do konca februarja na bolniški. Delam pa v vrtcu, sicer v starejši skupini, ampak,če je treba kaj nadomeščat al pa čez počitnice,me vodja vedno da k dojenčkom. Že v 1. nosečnosti je bilo tako.
Saj bi bilo vse vredu,če mi jih ne bi bilo težko dvigovat na previjalno. Še svoje hčerkice ne smem dvigovat.

Zdaj pa me zanima, ali mi res lahko G napiše potrdilo,da ne smem dvigovat otrok?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

flower power -> RE: potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (11.2.2007 11:40:44)

meni je ginekologinja takoj napisala potrdilo, samo rečt ji moraš. povej da morš težko dvigovat pa ga boš dobila.

lex -> RE: potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (11.2.2007 15:31:13)

Ok tvoja vodja pa ni fer. Mene nikoli ne da k tamalim. Tud ko smo se za letošnje leto pogovarjali sem ji glasno povedala, da ko se bo primlo bom noseča in ne dvignem nobeega drugega kot svojega in je upošteval, ter me pustila v večji supini. Do sedaj sem bila 1x v jaslih, pa imamo na srečo posteljice, ki se jim da dobiti palice ven in lahko sami ven zlezejo, na previjalno mizo imamo pa stopničke (izven igralnice), tako da nisem dvignila nobenega otroka.
Kar naj ti napiše, drugač se sparvi pa na bolniško in G povej, da moraš dvigovati.

žarnica -> RE: potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (11.2.2007 19:11:21)

tudi pri meni je bilo tako. Zato pa sem ji sedaj že takoj na začetku nosečnosti povedala kako pa kaj in ko pridem z bolniške, bom rekla G, če mi za vsak slučaj še napiše potrdilo.

yaris -> RE: potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (17.2.2007 17:10:20)

Potrdilo od ginekologinje, da ne smem dvigovati sem dobila, ko sem bila noseča 6 tednov. Saj tega so se poskušali v službi držati, ampak vsako toliko pa sem imela kaj za dvigent. Pa me je dala potem raje na bolniško. In sem bila raje doma.

mala zirafa -> RE: potrdilo od ginekologa, da ne smeš dvigovati (18.2.2007 8:53:46)

Meni je blo tudi rečeno da zaradi hrbtenice ne smem dvignit več kot 5kg in sem šla k 5-6 letnikom.Seveda so mi ostale zavidale in celo rekle da sem si zrihtala.Kako nesramno!!

Stran: [1]