Anonimen -> Tečaj za moške (10.2.2007 19:00:10)
|
TEČAJ ZA MOŠKE Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev. Popust se prizna vsem, ki se bojo odločili za vsa predavanja. Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja. Modul 1: obvezni tečaj 1. Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur) 2. Moja ženska NI moja mama. (350 ur) 3. razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur) Modul 2: življenje v dvoje 1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur) 2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske. (500 ur) 3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur ) 1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del) 2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (800 ur ) 3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur) 4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur) Modul 3: prosti čas 5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del) 6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere krožnike. (praktični del) Modul 4 : tečaj kuhinje 7. stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi) ON....vklop OFF....izklop 2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec. (praktični del) POGLOBLJENE TEME Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem ( kandidatov. TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi) TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi) TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom) TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir? TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda) TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj) TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus) TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira? TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari je predal" TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)
|
|
|
|