|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne vem kaj mu naj
10.2.2007 22:27:39   
bini
ja anonimna - a maš ti sebe sploh kej rada??? user posted image ... najbrž ne, da si tole dopuščaš...
srečno!

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 22:35:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.2.2007 23:31:17   
Anonimen
Od kdaj pa te to moti? Ker tvoj mož najverjetneje ni tak od včeraj ali pa? Ker če ni, potem si ga že davno, davno tega vsr...

Pa še eno vprašanje - kaj sta šele po poroki začela živeti skupaj? To so namreč malo preočitne stvari, da bi se spregledale... Sam ne mi nakladat, da je prej bil drugačen. Ja, pa ja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.2.2007 23:35:11   
VERONICA
Jaz sem tudi živela z enim takim. Ga je celo motilo da sem delala po hiši ko je on bil doma. Ker sem ga motila.
Nismo več skupaj.
Jaz sem se stalno pritoževala, on si je pa omislil drugo. Ker je tudi on bil nezadovoljen.
Nočem te strašit ampak misli kaj delaš. Že omenjeni nasveti meni niso pomagali, ti vseeno poskušaj. Bori se do konca.
Problem je v temu da če se takemu dedcu tako pustiš te baraba še preneha spoštovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.2.2007 8:21:06   
Anonimen
ne nisma živela skupaj,mogoče kak mesec pred porodom ampak takrat ni bilo toliko tega za naredit.tako kot je ta druga anonimna napisala-če ne bi blo otroka bi že zdavnaj šla,tako pa zdaj nimam kam s tamalo.nisem bla tiho prej,samo sem ugotovila,s časom da je tak kot bi steni govorila pa zdaj raje naredim vse sama,zraven pa sem si še šolo nakopičila,in ko jo ob takem življenju ne bom mogla končat,mi še bo reko da tak nisem za nič.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.2.2007 10:33:33   
daysi
Dvakrat ga "brcni v rit", daj mu otroka, ti pa pojdi po svojih opravkih. Pri meni je delovalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.2.2007 11:10:56   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Pa saj to ni tak od  danes ne?

Pa zakaj mislite, da so vsi tisti "ničverdni" tipi že od prej takšni? Verjetno da ja, samo ženska tega ni mogla opazit, sploh, če nista takoj živela skupaj. Kako naj bi jaz vedela o mojemu vse, ko pa sva spala enkrat pri njemu, enkrat pri meni, skratka prehajala sem in tja. A je pogoj, da spoznaš partnerja in imaš z njim otroka to, da že prej živiš pet let z njim, šele potem lahko dobiš otroka? Mislim da ne.

Sem že stokrat napisala, da so eni pred poroko ali pred skupnim življenjem totalni cukri, igrajo dvojno življenje, imajo dva obraza. Potem pa se pokaže tito pravo, ki te šokira, tako ko je sedaj spoznala anonimna.

Aninimna, ne dotikaj se stvari, privošči si še ti počitek, pusti tiste igrače, posodo. Ni vrag, da mu ne bo dojadilo. Če ti bo rekel, da pospravi, enostavno reči, da si zmatrana, tako kot on in da greš spat. Poskušajta se pogovorit. Moj tudi ni neki gospodinjski tip, mi pa veliko pomeni že to, da ko jaz orng pospravljam, da gre z otrokom ven.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.2.2007 11:14:49   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mulc bi se mi smilu. Ker bog ve kolk časa bi bil sam. On bi gledal tv, mulc bi se pa moral sam igrat

No, če se pa otrok sam igra, pa to ni nobena katastrofa, ali pač? Mogoče sem spet kaj pozabila prebrat o "dobrih" in "slabih" mamah.

Moj se večinoma časa igra sam, pa ne zato, ker se meni ne bi dalo, ampak zato, ker vidim, da v tem uživa in se zna zaigrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.2.2007 13:44:44   
kalbo
Anonimna, popoldne je šel spat, ker si ga reveža prezgodaj v trgovino poslala. Mogoče je bila pa juha preslana, ne vem. Drugič malo pazi na količino soli v župi. In posodo se pomiva potihem, kje si pa še slišala, da se ruži z lonci? In sploh ne vem, kaj si predtavljaš pod tem, da si dovoliš moškega poslati v trgovino. Mislim svašta. To ni za pet zvezdic hotel, ampak sam za tri. Pa še ne daš mi zvečer....ja kaj si pa predstavljaš?

Madona boh pomagej. A si baba al nisi baba. V rit sunit deca nemarnega. Jooooj. Zjutraj lepo tamalo v posteljo spusti, kaj se pravi spat zjutraj. Pri nas doma je tako, tist k ne kuha, ma posodo čez. Ok, priznam, da včasih nardi oboje žena, včasih pa tud jest, sam večkrat ona. Na sprehod gremo skupaj, TV gledamo skupaj. Tamalga zvečer jest zrihtam, žena ga nahrani. Zjutraj za vikend spimo vsi toliko časa kot tamal, zajtrkujemo skupaj, v trgovino gremo skupaj, al grem pa sam, tamalga kopam jest... V glavnem smo družina, ne pa luksuzni hotel z možnostjo spolnih uslug.
Pa še sem hvaležen ženi, ker res večkrat ona sesa kot jest, pa mam mal slabo vest zarad tega. Da bi pa takle počel k počne tvoj....mislim, da nebi blo dolgo, ko bi me čakali kufri pred vrati in prav bi blo tako.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.2.2007 14:13:58   
piščanc
upoštevaj vse zgornje predloge in nič še ni prepozno

pač skregajta se, povej mu kaj je treba narediti in naj to naredi. zavpij, tuli, bori se

preden greš ven mu povej, da naj pomije posodo, če kuhaš kosilo naj on pelje otročka ven. saj ga boš kmalu vzgojila, samo malo več dela bo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.2.2007 15:04:05   
baguSka
preden greš ven mu povej, da naj pomije posodo, če kuhaš kosilo naj on pelje otročka ven. saj ga boš kmalu vzgojila, samo malo več dela bo

se strinjam... je pa zelo zalostno, da si dobila moskega, ki ga moras malo privzgojit, ker prej ni dobil zadovoljive vzgoje... no, upam da ne bos porabila prevec energije se zanj... az njegovo prevzgojo...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?